Skip to main content

Blogosferă: Postarea emoţionantă a Andreei Esca despre tragedia din Colectiv, mii de distribuiri pe Faceebook. Tudor Chirilă, share-uit cu Dreptul la adevăr

 
Andreea Esca
Andreea Esca

"Seara", postarea emoţionantă publicată de Andreea Esca pe blogul personal despre tragedia din Clubul Colectiv a avut ieri peste 4.500 de distribuiri pe Facebook. Alte două materiale legate de drama din club au circulat ieri pe reţeaua socială: Dreptul la Adevăr, de Tudor Chirilă şi In memoriam Alex Chelba, de pe blogul Andreei Pătraşcu Ibacka.

Publicitate
O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:
andreeaesca.ro, "Seara" - 4587 share-uri pe Facebook

Din material:

Seara, când pun capul pe pernă, mi-e cel mai greu. Numai atunci pot să plâng şi nici atunci prea mult. Pentru că mama m-a avertizat de acum peste 20 de ani că mi-am ales o profesie pe care trebuie să o fac perfect, zilnic, fără să se vadă nimic din problemele personale.

„O să fii ca un actor de teatru, ca o balerină la Operă. Pe oameni nu-i interesează ce simţi tu în afara scenei. Spectacolul trebuie să fie impecabil” – mi-a explicat clar când i-am transmis entuziasmată că voi prezenta un program de ştiri. Aşa că aştept concediul când vreau sa plâng… Numai că acum e prea mult. Nu mai pot duce atâtea drame într-un timp atât de scurt.

tudorchirila.blogspot.com, “Dreptul la adevăr” - 1026 share-uri pe Facebook
Atunci când peste 150 de oameni ajung în spitale în stare gravă în urma unei tragedii naţionale, cred că e dreptul nostru, ca cetăţeni ai acestei tari, să fim informaţi corect şi în timp util de către Ministrul Sănătăţii şi de către Comitetul pentru situaţii speciale de urgenţă cu privire la situaţia lor şi la planul de soluţionare a crizei.
Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
Facebrands logo

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus