Skip to main content

UPDATE. Cei trei câştigători. Câştigă un curs cu producătorii emisiunilor Visuri la cheie şi MasterChef. Reducere pentru cititorii Paginademedia.ro

 
UPDATE. Concursul s-a încheiat. Cei trei câştigători ai cursului gratuit, stabiliţi prin tragere la sorţi, sunt:
Publicitate
Stefana M:

Lucrez in televiziune de cativa ani, chiar pe productie si consider acest workshop oportun pentru perfectionarea mea. Mi-as dori sa pot face parte din generatia celor care contribuie la dezvoltarea unui alt nivel de televiziune in Romania, care din punctul meu de vedere devine tot mai necesar.

Horia Stanulescu:
Lucrez in domeniul televiziunii (story-editor la cel mai longeviv show matrimonial din Romania), iar cel mai puternic motiv, pentru care vreau sa particip la acest workshop, este dorinta mea de explorare a emotiilor umane prin limbajul televiziunii.
Mihai:
Bună, studiez jurnalismul si mi-aş dori foarte mult să particip la acest curs pentru ca e ceea ce mi-am dorit să fac mereu: televiziune.
Pe lângă cei trei câştigători ai locurilor gratuite, toţi cei care se înscriu la curs beneficiază de 10% reducerile. Înscrierile se pot face la adresa [email protected]
PARTENERIAT. “De la idee la format TV”. Acesta este titlul unui workshop la care profesori vor fi producătorii unor emisiuni precum MasteChef, Visuri la Cheie, fostul producator general al Pro TV, dar şi un invitat internaţional cu experienţă.
Crezi ca poti avea idei de emisiuni mai bune decat cele pe care le vezi acum la televizor? Crezi ca Romania poate sa exporte creativitate si in domeniul televiziunii, nu doar sa cumpere formate internationale?
Ai vrea sa afli cum se ajunge de la o idee la un format de televiziune?

CONCURS. Organizatorii au o ofertă specială pentru cititorii Paginademedia.ro: cei care se înscriu vor beneficia de 10% reducere, iar trei vor câştiga participarea gratuită. Cum puteţi câştiga locurile gratuite, în continuare.

Cei care participă la curs au ocazia de a intra şi într-un concurs de formate: organizatorii anunţă un premiu de 1.000 de euro pentru cea mai buna idee cu potenţial, care va fi dezvoltată într-un format TV.
Înainte de mecanismul concursului, câteva detalii despre eveniment:
Workshopul este lansat de un grup de profesionisti in televiziune care cred in creativitatea romaneasca: Bogdan Nicolescu si Marian Ene de la casa de productie Zucchero Media, Monica Senchiu si Marius Toader de la compania Media Factory si Ana Maria Modalca, care a condus productiile locale la Pro TV si la Prima TV.

MECANISMUL CONCURSULUI: Postează un comentariu la acest articol în care precizezi domeniul în care lucrezi şi/sau motivul pentru care doreşti să participi şi poţi câştiga un loc gratuit la curs.

Workshopul din 9 decembrie poate fi inceputul unui drum frumos pentru cei care isi doresc sa inoveze in televiziune sau pentru cei care viseaza sa lucreze in media pe orice pozitie care are legatura cu continutul unei emisiuni TV.
Romania poate exporta cu succes formate tv originale. Avem deja 10 formate distribuite international, vandute in peste 20 de tari si produse deja in unele dintre acestea. Formatele noastre au ajuns in tari ca Marea Britanie, SUA, Canada, Rusia, China, Franta sau Australia.
Nu cautam idei de formate asemanatoare cu Vocea Romaniei, Te Pui cu Blondele ori Masterchef, cautam idei outside the box pe care sa le putem transforma in formate de emisiuni care sa poata fi produse in Romania, dar care sa aiba si potential international.
Workshop-ul e primul pas, cand veti afla de la noi si de la invitatul nostru special tot ce trebuie sa stiti despre creatia de formate tv.
Urmatorul pas este lansarea concursului pentru idei originale pe care-l vom adresa celor care se inscriu la curs. Noi vom fi juriul care va alege cea mai buna idee, pe care o vom premia cu 1.000 de euro.
Vom selecta ideiile cu potential si le vom dezvolta si trasforma in formate, impreuna cu cei care le-au trimis.
E un drum lung care cere rabdare si perseverenta dar noi avem cunostintele si conexiunile pentru a face acest lucru posibil. Noi stim cum sa actionam pentru a ne atinge scopul si anume sa producem in Romania emisiuni dupa idei romanesti si sa le exportam in intreaga lume.
Cursul din 9 decembrie va acoperi urmatoarele subiecte:
- “Gaina care naste pui vii” – Bogdan Nicolescu, Senior Executive Producer si Partener Zucchero Media
- Reality ShowMarius Toader, Creative Director si Partener Media Factory
- Primele formate romanesti produse in strainatate: Miss Country Girl (reality make over) si Mom Made Me a Star (music reality show);
- Cum ajungi la un reality format care sa fie relevant local, dar si cu potential international
- Despre Game Shows si secretele vanzarii unui format pe piata internatională – Tim Crescenti, Owner of Small World IFT and Entertainment Consultant
Cine este invitatul special Tim Crescenti:
Tim Crescenti conduce compania Small World IFT si este considerat un adevarat guru in lumea formatelor internationale. A batut lumea in lung si-n lat in cautarea de formate interesante si a lansat zeci de showuri pe toate continentele. I-am vorbit despre ce dorim sa facem la targul de programe de la Cannes in toamna, MIP COM, si ne-a venit in intampinare oferindu-se sa participle la workshop.
Crezi ca poti avea idei de emisiuni mai bune decat cele pe care le vezi acum la televizor? Crezi ca Romania poate sa exporte creativitate si in domeniul televiziunii, nu doar sa cumpere formate internationale?
Ai vrea sa afli cum se ajunge de la o idee la un format de televiziune? Vrei sa descoperi istoria primelor formate romanesti vandute in strainatate? Vrei sa te intalnesti cu un distribuitor international? Atunci workshopul acesta este croit pentru tine! INSCRIE-TE la [email protected]!

NU UITA. Postează un comentariu la acest articol în care precizezi domeniul în care lucrezi şi/sau motivul pentru care doreşti să participi şi poţi câştiga unul din cele trei locuri gratuite la curs.

Pe lângă cele trei locuri gratuite ale câştigătorilor, reducerea de 10% este garantată pentru toţi participanţii la concurs.

GALERIE FOTO:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George Groșescu George Groșescu
    Da, lucrez în media/tv/advertising și aș participa cu plăcere și de plăcere la acest workshop! :)
  • Iulian Platon Iulian Platon
    Doresc sa particip la acest workshop deoarece am terminat Scoala de Televiziune `` Tudor Vornicu `` si sunt atras de crearea productiilor tv si a evenimentelor, urmand ca in viitor sa profesez pe aceasta parte. In acest moment nu sunt angajat intr-un domeniu din zona media, dar sunt la zi cu tot ce se intampla. Momentan lucrez in domeniul asigurarii calitatii jocurilor pe platforme mobile . Multumesc.
  • lazar cristina georgiana lazar cristina georgiana
    Sunt Cristina.am 30 ani
    Lucrez in vanzari dar fac si coafor particular.sunt fascinata de lumea televiziunii si cred ca sunt foarte inventiva si as avea multe idei de conceput.m as bucura sa fiu castigatoare.sa pot intra in tainele culiselor tv
    Multumesc anticipat
  • Ileana Ileana
    Cummmmmm sa ratez aceasta sansa deosebita sa dau o idee de format si sa primesc 1000 de euro. Woowwww.... Ce tare!!!!!! Mai ales pentru cei care nu stiu ca licenta unui format se plateste tocmai pentru ca ideile costa! Adica eu platesc un curs ei isi fac un teanc de propuneri de formate si la sf dau 1000 de euro, pai e mai ieftin decat biletul de avion pana la Cannes la targ.... bravo Protv! O idee exceptioanala! Eu zic sa va inscrieti toti!
  • Tanase Ana-Maria Tanase Ana-Maria
    Buna! Sunt studenta la Comunicare si Relatii publice la Universitatea Dimitrie Cantemir.
    Am prins "microbul" televiziunii acum 3-4 ani mergand pur si simplu ca spectator pe la diverse emisiuni. Instant am fost vrajita si am vrut sa stiu mai multe,daca se poate chiar totul, despre ceea ce insemna teleziune si mai specific, productie. Dupa aceea,pur si simplu, am inceput sa imi caut un drum in spre aceasta directie. Am inceput cu un curs de Televiziune pus la dispozitie de Primaria Capitalei. Urmatorul pas a fost unul foarte mare,si de care personal sunt foarte mandra, am avut ocazia de "lucra" in ProTV. Cei din acest trust il stiu,sper, pe Printesa! Din punctul meu de vedere este cel mai genial om pe care l-am intalnit atat in acest domeniu cat si in viata personala si datorita lui eu am avut ocazia sa ii fiu "ajutor/asistenta" in sezonul 4,pe partea de live-uri, la Vocea Romaniei!!! Aceasta experinta m-a marcat pe viata si pur si simplu nu ma vad facand altceva in aceasta viata!!!
    Vreau un loc la acest curs!
    Ma numesc Tanase Ana-Maria si ma consider o persoana capabila,dar cu nevoie de indrumare,pentru a schimba ceva in televiune!
  • Stratulat Alexandra Stratulat Alexandra
    Sunt regizor de montaj si am experienta in televiziune de 12 ani. Am terminat imagine de film dar si regie (scenaristica). Imi doresc sa obtin un loc la acest curs, ca poate asa imi descopar aptitudini noi si mi-as putea pune chiar eu ideile in practica.
  • Gabi C Gabi C
    Lucrez intr-un teatru de provincie. Nu sunt actor, dar am legatura cu lumea lor. Si cu oamenii de la birouri. O legatura intre cele doua parti. Mi-ar placea sa aflu ce se ascunde in spatele scenei unor formate autohtone si sa analizam impreuna ce a fost bine si ce nu.
  • Andrei Andrei
    Salut!Sunt student masterand la Comunicare si imi doresc un job in acest domeniu.Consider ca acest curs ma poate ajuta sa fac un nou pas catre cariera mult dorita :)
  • Andreea Andreea
    Andreea Motrescu, studenta la jurnalism anul 3. Consider ca aceasta ar fi oportunitatea perfecte pentru a învața si a ma dezvolta in acest domeniu. Am nevoie de acest curs.
  • Olga Botezatu Olga Botezatu
    Buna, mi-as dori sa am sansa ca impreuna sa dezvoltam un format TV pornind de la ideea pe care o am. Am lucrat in televiziune, de la reporter la producator. M-as bucura sa am ocazia sa particip la acest workshop. Multumesc!
  • radu florin radu florin
    Radu Florin
    Mi-ar plăcea să particip la acest curs. De ce? Simplu: sunt capabil să livrez măcar trei scenarii, între care cel puțin unul să ajungă un format de succes. Firește, și grație finisărilor de parcurs. Am lucrat în presă 20 de ani, cu deosebire în cea scrisă, iar de la o vreme am creat și administrez un proiect de turism on line.
  • George George
    Bună ziua!
    Lucrez de 7 ani in televiziune(locala) și mi-ar plăcea să iau parte la acest workshop. Este singura șansă de a intra in contact cu producătorii celor mai de suces formate din Romania. Sunt o persoana sociabila si foarte creativa.
    Multumesc anticipat!
  • Maria Maria
    Sunt Maria si toata viata mi s-a spus ca am cele mai extravagante si inovatoare idei. Televiziunea ar fructifica in mod rotund o parte din acestea.Lucrez in presa.
  • MariusC MariusC
    Salut. Sunt Marius si-mi vine sa ma apuc de băut când citesc comentariile.
    Sunteti prea tristi, nu va inscrieti la AA.
    Nu v-as lua pe niciunul daca ar fi sa aleg in functie de ce ati scris aici.
  • Stefana M. Stefana M.
    Lucrez in televiziune de cativa ani, chiar pe productie si consider acest workshop oportun pentru perfectionarea mea. Mi-as dori sa pot face parte din generatia celor care contribuie la dezvoltarea unui alt nivel de televiziune in Romania, care din punctul meu de vedere devine tot mai necesar.

Trimite un comentariu

sus