Skip to main content

Deţinătorul fostelor licenţe BBC România, în concursul de frecvenţe radio

 

O firmă din Cluj Napoca s-a înscris la concursul de frecvenţe al Consiliului Naţional al Audiovizualului cu solicitări de licenţe pentru două posturi: radio Impuls şi Tradiţional FM. Societatea AdWay are drept acţionar unic pe Cotoc Decebal Victor.

Publicitate

Acesta mai apare acţionar şi în societăţile Viocan MixMedia (care are Impul FM din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Sibiu, Timişoara), cu 95%, respectiv, Selmaco International, cu 70% (deţinătoarea licenţei Napoca FM).

De menţionat că, Viocan MixMedia deţine fostele licenţe pe care până în iulie 2008 a emis postul BBC România.

RADIO IMPULS. Potrivit proiectului depus la CNA, postul ar avea, în cazul în care va primi licenţele, o investiţie de 236.000 de euro în primii doi ani. Radio Impuls a fost lansat în urmă cu 12 ani, la Cluj. Ulterior s-a extins în marile oraşe, după ce Decebal Cotoc a preluat de la Aristotel Căncescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Braşov, fostele licenţe pe care a emis BBC România (Bucureşti, Constanţa, Sibiu, Timişoara). Societatea a făcut 14 solicitări de licenţe pentru Radio Impuls.

TRADIŢIONAL FM. Societatea din Cluj Napoca a făcut 22 de solicitări de frecvenţe pentru Tradiţional FM, în marile oraşe, printre care şi Bucureşti. Programul Tradiţional FM are deja două frecvenţe, cu acoperire în Bacău şi Bistriţa-Năsăud. Postul are muzică tradiţională românească, folclor internaţional, folclor tradiţional al minorităţilor, muzică de petrecere, muzică modernă cu influenţe etnice, potrivit proiectului depus la CNA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus