Skip to main content

EXCLUSIV. Adela Harnagea, la cârma producţiilor Pro TV. Melanie Triebel pleacă

 

Adela Harnagea, producător cu peste 20 de ani de experienţă în televiziune, va coordona producţiile interne ale Pro TV. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, ea se va ocupa de emisiunile locale produse Pro TV. Totodată, Melanie Triebel, Head of production Pro TV, va părăsi postul de televiziune.

Publicitate

Melanie Triebel a fost numită ca şef al producţiilor Pro TV în iunie 2014, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

În noua structură de organizare, Stella Litou rămâne pe poziţia de director de programe. Adela Harnagea va fi şeful producţiilor locale ale Pro TV. La coordonarea producţiilor Pro TV vor contribui şi doi consultanţi din Germania. Este vorba de Sebastien Wimmer (pe producţiile externe - cele produse de Pro TV în colaborare cu alte case - MasterChef, Visuri la cheie) şi de Uli Baldauf (pe partea de producţii interne).

Adela Harnagea, carte de vizită:

Adela Harnagea are o experienţă de peste 20 de ani în televiziune, trecâd pe la TVR, Pro TV şi Prima TV. Ea a fost producător între 1996 şi 2000 la Pro TV, al unor emisiuni precum Lanţul slăbiciunilor, Vara ispitelor, Super Bingo Pro TV, Preţul corect, Roata norocului, Ministerul comediei, Rişti şi câştigi. Din 2000 a decenit producător executiv la Prima TV, unde s-a ocupat de emisiuni precum Big Brother, Star Factory, Reuniune de clasă şi Ce vor fetele.

Din 2004, are propria companie de producţie de emisiuni, Direct Target, prin care a realizat Ziua Judecăţii (2005 - 2007), Câştigi în 60 de secunde (Antena 1 - 2011), Cu banii jos, cu Dan Negru (2012 - 2013).

În ultimul an, Harnagea a fost consultant pe programe la Prima TV, iar din 2015 a devenit consultant pe scenarii şi bugete la Castel Film Studios.

A fost în echipa de producţie a filmului Crucifiction, produs de Castel Film în coproducţie cu o echipă londoneză.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Așa e proropopescu și Allex
  • protopopescu protopopescu
    Mare ti-e gradina Doamne. Adela Harnagea este asociata la Direct Target, oficial sau neoficial, cu Radu Tanasescu. adica primul sot al Cameliei Voiculescu. Si este iubita lui Cristi Bostanescu, directorul general de la Castel Film. deci plina de competente. hahaha. O sa se aleaga praful de ProTv. si nu sunt fan Ady Sarbu, nici nu am lucrat la Pro, dar e pacat ca rezultatele unor oameni, spagari sau nu, sunt facute praf de incompetenta altora. Adela a produs numai emisiuni care au luat bataie de la ProTv. O sa ii invete si pe ei cum sa ia bataie? Sau ce?
  • Dana Dana
    Ce ma bucur ca e doamna Harnagea!!! Are experienta
  • Allex Allex
    E o pierdere pt post, Melanie Trieble e un producator bun.

Trimite un comentariu

sus