Skip to main content

Iohannis: Terorismul funcţionează când reacţia e frica - aproape o mie de comentarii pe Facebook

 

Publicitate

"Terorismul şi atacurile teroriste funcţionează şi au urmări extrem de grave atunci când reacţia este frica", a scris preşedintele Klaus Iohannis într-o postare care a atras, ieri, aproape o mie de comentarii pe Facebook.

În topul postărilor de pe paginile politice cu cele mai multe comentarii au urmat fostul preşedinte Traian Băsescu, Alina Gheorghiu, Adrian Năstase şi Remus Cernea.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe facebook din rândul unei anumite categorii. Pentru ziua de ieri, selecţia a vizat categoria Politica:

1. Pagina oficială a preşedintelui Klaus Iohannis - 940 de comentarii la mesajul:

Terorismul şi atacurile teroriste funcţionează şi au urmări extrem de grave atunci când reacţia este frica. Doar atunci când lăsăm frica să pătrundă în ţesutul social al ţărilor noastre, teroriştii îşi ating obiectivul adevărat şi nu putem permite ca acest lucru să se întâmple. Nu vom lăsa xenofobia, ultranaţionalismul şi şovinismul să devină relevante în societăţile noastre şi, cu atât mai puţin, să ducă la stigmatizarea unor colectivităţi religioase, care nu au nicio vină în această chestiune. Este foarte periculoasă o reabordare de acest tip, pentru că ştim bine că a dus la cea mai groaznică conflagraţie mondială.

2. Pagina oficială a fostului preşedinte Traian Băsescu - 282 de comentarii la mesajul:

Oare a fost doar o înşelătorie ? Acum suntem în faţa unui Prim Ministru instalat la Palatul Victoria cu o largă majoritate şi care va trebui să răspundă principalelor solicitări ale STRĂZII care l-a adus la putere, adică :

1. /300 parlamentari – element de reformă a clasei politice – proiect MP depus la Parlament;

2. Alegerea primarilor în două tururi –reformă clasă politică – proiect MP depus la Parlament;

3. Depolitizarea instituţiilor – reforma instituţiilor;

4. Reforma sistemului de sănătate – proiect MP depus la Parlament;

5. Reforma curriculară în educaţie;

6. Înlocuirea Avocatului Poporului;

7. Înlocuirea Preşedintelui CNA.

Pentru un premier este de apreciat chiar dacă nu este foarte dificil să înlocuiască două persoane propuse a fi miniştri sau cîteva fraze într-un program de guvernare. Acum însă a venit timpul celor şapte puncte şi asta ne va arăta cît a fost corectitudine şi cît a fost înşelătorie în spectacolul regizat de Preşedintele Iohannis avîndu-l ca actor principal pe Dacian Cioloş. Oare a fost doar o înşelătorie?

3. Pagina Partidului Naţional Liberal - 196 de comentarii la un citat din Alina Gorghiu:

„Răspunsul la solicitările românilor nu este eliminarea partidelor din viaţa politică, ci reformarea lor, printr-o schimbare colectivă şi imediată”.

4. Pagina lui Adrian Năstase - 153 de comentarii la mesajul în care îşi promovează o postare de pe blog, cu titlul" În ce fel de republică trăim?"

5. Pagina lui Remus Cernea - 145 de comentarii la mesajul:

Aceasta imagine nu este o reclama la Borsec, ci arata nivelul scazut de prezenta in sedinta de plen de azi a Camerei Deputatilor. Din peste 380 de deputati participa la dezbateri aproximativ 60-70... Se discuta despre legi care au impact asupra multor milioane de cetateni. Concluziile le trageti singuri!

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
Facebrands logo

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus