Skip to main content

Irina Radu, în faţa parlamentarilor: "În două săptămâni TVR intră în blocaj dacă nu se face nimic"

 
Irina Radu
Irina Radu

TVR în situaţie critică. "Televiziunea Română intră în blocaj total în două săptămâni dacă nu se iau măsuri", a spus în faţa Comisiilor parlamentare Irina Radu, director general interimar al TVR.

Publicitate

Irina Radu a menţionat că situaţia este critică şi că televiziunea publică ajunge la limita posibilităţii de a funcţiona cu banii blocaţi şi cu utilităţile neplătite.

Conducerea TVR a fost audiată astăzi la Parlament în legătură cu netransmiterea imaginilor tragediei din clubul Colectiv în seara în care aceasta s-a petrecut.

Irina Radu a menţionat că va trimite parlamentarilor detaliat cifre legate de situaţia financiară la limită în care se află televiziunea publică în momentul de faţă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

  • Titi Crestinu Titi Crestinu
    As dori sa am si eu satisfactia pe care cred ca o aveau si angajatii televiziunii minune in urma cu zeci de ani, cand propovaduiau reforma in sectoarele productive, domniile lor, ex propagandisti ceausisti devenind presa libera a noilor vremi iar ca orice mancator de... vorbe incercand sa-si taie cat mai mult pentru sine din tortul cu privilegii. Pe scurt, sa aiba parte de tot ceea ce ne-au dorit si ei noua!
  • Calin Calin
    Asta este solutia,restructurare.Nu mai cereti bani de la guvern .Inchideti Societatea de televiziune sau restructurati-o.Sunteti ca Termocentrale Oltenia .Inghititi bani fara sa aveti eficienta.
  • Catalin Catalin
    Inchideti TVR3-ul ala prin care dati bani teritorialelor de aiurea. Apar numa emisiuni pe stil Etno TV. Toata lumea in toate orasele are cativa cantareti de nunta care trebuie sa apara pe TVR3. Iar aprobarea pentru intrarea in emisie a unei stiri nu stiu daca tine de bani. Aceeasi placa de la Stelian Tanase ati preluat-o si voi.
    Restructurati toata institutia.

Trimite un comentariu

sus