Skip to main content

Laura Georgescu, şefa CNA, şi-a delegat dreptul de semnătură către Răsvan Popescu

 
laura georgescu
laura georgescu

Laura Georgescu, preşedinte CNA, a decis să-şi delege dreptul de semnătură către Răsvan Popescu, vicepreşedinte al Consiliului.

Publicitate

"Am fost audiată în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, mi s-a cerut demisia de mai multe ori, dar nu mi-am dat-o pentru că nu consider că am facut ceva ilegal. Am decis să deleg drepturile de semnătură domnului Răsvan Popescu penru că îmi doresc ca CNA să funcţioneze. Vă asigur că nu am să revin asupra acestei decizii ", a declarat Laura Georgescu în debutul şedinţei de astăzi.

Laura Georgescu a mai spus că a luat în calcul sa-şi dea demisia, dar o va face "atunci când organele abilitate vor decide că am încălcat legea".

Răsvan Popescu le-a spus colegilor să vină la el pentru toate chestiunile cu excepţia planului anual de achiziţii, a statelor de plată şi a semnăturii finale de pe licenţă.

Dorina Rusu, membru CNA, a comentat decizia Laurei Georgescu spunând că ea aştepta o demisie.

"Cred că doamna Georgescu trebuie să-şi dea demisia, aşa cum cred asta de când am venit în Consiliu. Faptul că există o urmărire penală împotriva ei cred că ar fi trebuit să-şi dea demisia. Instituţia în sine nu funcţionează. Eu nu ştiu cum spune că vrea să funcţioneze instituţia când ea a adus-o în starea în care este. Asta este o instituţie destructurată. Situaţia în care s-a ajuns este din cauza capului instituţiei", a spus Dorina Rusu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Acesta este un prim pas...probabil va renunța și la funcție, la un moment dat.

Trimite un comentariu

sus