Skip to main content

Lucian Cambeşteanu şi Carmen Safta, fostele voci ProTV, oficial la ştirile Digi FM. Cine face parte din echipa ştirilor

 

Lucian Cambeşteanu, Lucian Haranguş, Cătălin Nunu, Mihaela Gioga, Carmen Safta, Marta Novănceanu, Alina Vancia, Cristian Iohan Ştefănescu, Ana Maria Naie, George Vila, Georgiana Creţu şi Ovidiu Peţenghea sunt numele care se vor ocupa de ştirile Digi Fm, post ce va fi lansat miercuri, 11 noiembrie, de la ora 6.00, pe fostele frecvenţe InfoPro (lista, AICI).

Publicitate

Reamintim că paginademedia.ro a anunţat încă de la sfârşitul lunii august trecerea lui Cambeşteanu la Digi FM. Lucian Cambeşteanu şi Carmen Safta au fost voice overi la Pro TV până în luna iunie a acestui an. Postul a decis să renunţe la o parte dintre aceştia, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Postul de radio va avea ştiri din oră în oră. „Digi FM va fi radioul românesc cu cele mai multe minute de ştiri şi cu cele mai multe informaţii”, anunţă reprezentanţii RCS&RDS.

 „Ştirile Digi FM sunt documentate, scrise şi prezentate de o echipă de oameni care ştiu ce înseamnă timpul. Şi nu doar timpul de la un jurnal de ştiri la altul, ci timpul care ne este dat pentru a ne informa”, spune Lucian Cambeşteanu, jurnalist Digi FM.

Adina Goriţă, manager de proiect Digi FM, este convinsă că unul dintre atuu-urile celui mai nou radio naţional sunt ştirile: „Vorbim despre un radio pentru ascultătorul cu discernământ, care vrea să fie bine informat. Aşa că avem ştiri la fiecare oră, avem informaţii în fiecare emisiune, avem voci care au ceva de spus.”

Digi FM va fi în legătură continuă cu comunitatea pentru că radioul se va auzi în peste 80% din teritoriul naţional. Cu reţeaua de corespondenţi şi staţii locale a Digi24 la dispoziţie, Digi FM va aduce informaţii din toată ţara. Informaţia, dialogul şi comunitatea dau ceea ce numim: "Puterea radioului". Mai multe detalii legate de frecvenţele pe care poate fi ascultat, de miercuri, Digi FM, dar si despre echipa şi programul radioului pot fi accesate pe www.digi-fm.ro.
ProFM şi Digi FM vor transforma RCS & RDS în compania cu cea mai mare acoperire de radiouri private din Romania.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    care audienta? ai vazut datele?
  • geo geo
    Este multă lume cu nume pe acolo.
    Oameni care au lucrat la Info Pro ori Pro sau pe la alte radiouri ori televiziuni.
    Așteptarea publicului este mare de la noua echipă...însă întrebarea este: cum va evolua audiența Digi 24 după apariția postului radio, oare lumea nu se va mulțumi doar cu știrea audio...pentru că, în principiu, știrile de la TV se vor auzi și la radio.

Trimite un comentariu

sus