Skip to main content

Marius Ruşitoru, editor de imagine în TVR, şi-a pierdut viaţa în incendiul din clubul Colectiv

 
TVR
TVR

Printre victimele tragediei de la clubul Colectiv se afla şi unul dintre colegii noştri. Marius Ruşitoru avea 27 de ani şi era editor de imagine, informează site-ul stiri.tvr.ro.

Publicitate

Marius Ştefan Ruşitoru avea 27 de ani şi s-a aflat vineri seara la concertul de la club Colectiv în care şi-au pierdut viaţa, până acum, 30 de persoane.

„Era pasionat de muzică în general. În seara respectivă, după ce a terminat orele de lucru, şi-a dat întâlnire cu prietenii. S-au întâlnit şi au plecat la lansarea acestui album. Vestea a venit în miez de  noapte, după miezul nopţii. Una dintre persoanele cu care a fost acolo, rudele acesteia au aflat că este internată în stare gravă la spital şi am fost şi noi anunţaţi. Şi am început să căutăm prin oraş. Am luat spitalele la rând", a declarat Alex Rusitoru, fratele lui Marius, în direct la TVR.

Marius Ruşitoru lucra de doi ani în Televiziunea Română şi era foarte bun în activitatea sa, spune potrivit coordonatoarea Serviciului Postproducţie TVR, Virginia Stanca.

„Am sperat tot timpul că nu este vorba despre el. Era foarte tânăr. Împlinea în decembrie 28 de ani. La noi era numai de doi ani. Era foarte bun. Era mai retras, nu era foarte expansiv. Dar era un editor foarte bun. L-am tot căutat de când am aflat", a mai spus Virginia Stanca.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus