Skip to main content

mediaTRUST - servicii de monitorizare

 
mediaTRUST - servicii de monitorizare

mediaTRUST România, companie multinationala, parte a Institute of Media Monitoring (IMM) din Polonia, oferă clienţilor săi acces la informaţiile apărute zilnic în mass media (presă scrisă, radio şi TV, media online si social media ) din 15 ţări din Europa Centrală şi de Est.

Publicitate

Înfiinţată în 1999, mediaTRUST furnizează servicii de monitorizare pentru clienţi din toate industriile, ONG-uri, companii şi instituţii ale statului.

Din 2004 compania este membru al organizaţiei internaţionale de elită FIBEP (Federation Internationale des Bureaux d'Extraits de Presse), iar în 2014 este membru BRAT (Biroului Român de Audit Transmedia) şi ARMA (Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţelor).

mediaTRUST România utilizează în procesele de monitorizare aplicaţii software dezvoltate in house, nefiind dependenţi de alţi furnizori fiind prima companie din România ce a pus la dispoziţia clienţilor săi, o platformă de lucru online cu scopul de a uşura munca departamentelor de comunicare şi marketing.

mediaTRUST Romania ofera atat monitorizare de continut editorial (jurnalistic) cat si de advertising (machete si spoturi).

mediaTRUST Romania este specializată în furnizarea de servicii de monitorizare media indiferent de activitatea şi profilul beneficiarului, având la îndemana cele mai moderne tehnici de realizare a procesului de monitorizare,

Compania are angajaţi cu studii în comunicare, jurnalism, litere si este preocupată de dezvoltarea serviciilor de monitorizare media.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus