Skip to main content

O firmă din Piteşti vrea să lanseze Radio Noroc, un post cu muzică populară

 

Îşi caută norocul la CNA. Societatea Ave Concrete din Piteşti a depus la CNA solicitări de frecvenţe pentru a lansa postul Radio Noroc, un post cu muzică populară. Societatea a făcut 16 solicitări de frecvenţe pentru mai multe oraşe, printre care şi în Capitală pentru un nou proiect, Radio Noroc.

Publicitate

Societatea Ave Concrete Media este deţinută în totalitate de Marius Dumitrescu. În proiectul depus la CNA, reprezentantul postului anunţă o investiţie de aproximativ 260.000 de euro, pentru echipamente şi amenajări interioare.

„Privind folclorul ca pe o componentă de bază a culturii româneşti, Radio Noroc îşi propune să scoată în evidenţă importanţa cunoaşterii, culegerii şi transmiterii acestuia în ideea păstrării şi propagării tradiţiilor multimilenare ale poporului nostru”, se arată în proiectul editorial al Radio Noroc.

„Considerăm că este imperios necesar să intervenim cu un radio-program care să promoveze valorile locale, să fie o alternativă la programele non-educative sau chiar agresive. Promovarea ideilor unor adevăraţi cărturari, oameni de artă, personalităţi valoroase,care se constituie in repere de inteligenta si bun-simt, a unor oameni care au ceva de spus şi care pot fi luaţi ca model de către tineri este principalul nostru obiectiv.”, mai arată reprezentanţii postului în proiectul editorial.

Emisiuni din grila de programe:

Bună dimineaţa, gospodari! - matinal.

Info Juridic - emisiune în care vor fi abordate teme de tip juridic. Vor fi analizate anumite prevederi legale

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus