Skip to main content

(P) Un seif din perioada interbelică, transformat în bistro. Ziariştii, bloggerii şi oamenii din social media sunt aşteptaţi joi la Bistro Social The Tipping Point.

 
seif
seif

(P) Un bistro social special se deschide joi, în Centrul Vechi. The Tipping Point este prima structură de economie socială dezvoltată în cadrul Fundaţiei Tinereţe Fără Bătrâneţe şi vine cu un salon inedit: unul dintre fostele seifuri ale Băncii Elveţiano-Române din perioada interbelică este lounge-ul privat al bistro-ului.

Publicitate

Ziariştii, bloggerii, specialiştii din social media şi nu numai sunt invitaţi la deschiderea The Tipping Point joi, 12 noiembrie, de la ora 18.00,  în Centrul Vechi, pe Strada Smârdan, numărul 9, etaj 1 (vis-a-vis de Banca Naţională a României).

Confirmări la adresa de mail [email protected] sau la tel. 0727.436.609

Mai multe detalii, în continuare:

Pe 12 noiembrie vom face cunoştinţă cu un bistro social special, a cărui denumire, The Tipping Point, se armonizează cu motto-ul ”Little Things Can Make a Big Difference”.

Distincţia noului local este redată de faptul că este prima structură de economie socială dezvoltată în cadrul Fundaţiei Tinereţe Fără Bătrâneţe, care oferă un exemplu de bună practică inovatoare în România. Fiind vorba de un proiect cu activitate şi implicare socială, are parte şi de sprijin din partea brand-ului deja sonor, Grand Café Van Gogh.

Pe lângă această valenţă socială atribuită noului bistro, cosmopolitul şi bunul gust întregesc imaginea The Tipping Point, care promite un meniu variat, cu mâncare pe toate gusturile, băuturi speciale şi locuri de întâlnire pentru fumători şi nefumători, precum şi posibilitatea închirierii spaţiului pentru evenimente private sau de tip corporate.

Cireaşa de pe tort o reprezintă lounge-ul privat, creat pentru nefumători la subsolul bistro-ului, unde există unul dintre fostele seifuri ale Băncii Elveţiano-Române. Aceasta e o ocazie pentru a redescoperi capitala în spaţii necunoscute publicului larg, de a interacţiona la alt nivel şi de a petrece timp frumos, fiind servit de o echipă primitoare, care ştie să răspândească zâmbete în jur.

Un alt aspect ce merită a fi menţionat e şansa pe care Bistro Social o oferă persoanelor din grupurile vulnerabile, prin faptul că le oferă posibilitatea unui loc de muncă în care să se dezvolte şi să întâlnească oameni speciali, din toate colţurile lumii.

Cei care vor să facă o diferenţă în această zi prin simpla lor prezenţă la eveniment, sunt aşteptaţi la ora 18:00, în Centrul Vechi, pe Strada Smârdan, numărul 9, etaj 1 (vis-a-vis de Banca Naţională a României).

Invitatie Tipping Point Fara Grid Ioana

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • SS SS
    Are isu

Trimite un comentariu

sus