Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Cele 13 porunci ale lui Cioloş"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: "Cele 13 porunci ale lui Cioloş"

Publicitate

Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre planul de măsuri în 13 puncte, prevăzut în programul de guvernare al premierului Dacian Cioloş. "Cele 13 porunci ale lui Cioloş", titrează Adevărul pe prima pagină.

"Alegerile locale cu două tururi de scrutin, continuarea luptei anticorupţie, o nouă lege a sănătăţii şi menţinerea stabilităţii macroeconomice se numără printre măsurile propuse de Cioloş", mai scrie cotidianul pe coperta ediţiei de astăzi.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale ziarelor de astăzi.

România liberă: "Cum îşi propune Guvernul Cioloş să schimbe România". Ziarul scrie că programul Guvernului Cioloş cuprinde, printre altele, modificări radicale ale legislaţiei electorale, dar şi ale cele privind lupta anticorupţie.

Jurnalul Naţional: "Guvernare în stil tehnocrat: ţara, de la actor strategic la nod logistic". Cotidianul scrie că programul Cabinetului Cioloş include 13 "pagini de deziderate" şi că partidele încep să pună condiţii, înainte de votul final.

Evenimentul zilei: "Politicianul care a vrut să controleze Sănătatea printr-un ministru-manechin". Ziarul scrie că fotomodelul propus iniţial la Sănătate conduce un ONG care finanţează campania de imagine a lui Cristian Buşoi, candidat PNL la Primăria Bucureşti.

Click!: "EBa face piaţa în haine de 20.000 de euro". Tabloidul editat de Adevărul Holding vorbeşte despre ţinutele scumpe pe care Elena Băsescu le afişează atunci când îşi face cumpărăturile.

Libertatea: "Cât de sărac înseamnă să fii sărac". Ziarul tabloid scrie că "peste 500.000 de români trăiesc din ajutoare sociale".

Gazeta Sporturilor: "Ironman". Publicaţia de sport scrie că Helmuth Duckadam va suferi o intervenţie chirurgicală prin care genunchiul de la piciorul stâng îi va fi înlocuit cu unul din metal.

Academia Caţavencu: "Fiindcă vom avea un guvern de tehnocraţi, toate partidele sunt în oPoziţie". Materialul de pe prima pagină a săptămânalului de satiră este ilustrat cu o serie de poziţii în care stau partidele politice întruchipate de nişte personaje colorate.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus