Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Coloneii de la ISU fac afaceri cu focul

 
PRESA DE AZI. Adevărul: Coloneii de la ISU fac afaceri cu focul

Demiterea şefilor ISU în urma unei investigaţii realizate de Mirela Neag, Răzvan Luţac şi Cătălin Tolontan, care a arătat că pompierii ştiau de existenţa Clubului Colectiv, se numără printre principalele subiecte ale presei de astăzi. Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre cum procedurile de autorizare a funcţionării firmelor în ceea ce priveşte conformarea cu normele PSI s-au transformat într-o afacere cu circuit închis. "Coloneii de la ISU fac afaceri cu focul", titrează Adevărul, pe prima pagină.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

România liberă: "Tragedia Colectiv. O minciună care ar trebui să se lase cu demisii". Ziarul scrie că Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a ascuns adevărul publicului în cazul clubului Colectiv. Premierul Dacian Cioloş a declarat ieri că vrea să se asigure că persoanele care au fost la conducerea ISU Bucureşti şi care au fost suspendate din funcţie vor fi demise şi nu se vor mai putea întoarce în sistem, mai scrie România liberă.

Jurnalul Naţional: "Planul fantasmagoric care sugrumă Capitala". Cotidianul scrie că deşi Oprescu nu mai este în fruntea Primăriei Capitale proiectele cu fântâni arteziene cântătoare şi autostrăzi suspendate nu s-au oprit.

Evenimentul zilei: "Dai casa în schimbul creditului şi scapi de datorii". Ziarul scrie că legea dării în plată, care ar putea revoluţiona relaţia dintre debitori şi bănci a primit ieri avizul final al parlamentarilor.

Gazeta Sporturilor: "Sloganul 'Steaua nu se refuză' nu mai e la modă în Liga 1. Steaua te coboară". Publicaţia de sport scrie pe prima pagină că "în anii trecuţi, simpla prezenţă în lotul roş-albaştrilor îi creştea spectaculos cota oricărui jucător, iar sezonul în curs este primul în care achiziţii importante au suferit prăbuşiri dramatice ale preţurilor de piaţă".

Libertatea: "Pepe l-a lăsat să spere până în final. Tudy a ratat marele premiu". Tabloidul scrie că Tudor Ionescu (Tudy) nu a câştigat premiul cel mare la Ham Talent.

Click!: "Gabi Luncă vrea 50.000 de euro de la Loredana?". Ziarul editat de Adevărul Holding scrie că jurata de la Vocea României şi Gabi Luncă se războiesc de trei ani prin tribunale, din cauza piesei "Într-o zi la poarta mea". Luncă susţine că melodia e compoziţie proprie şi că Loredana Groza a înregistrat-o pe un album fără acordul ei.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus