Skip to main content

PRESA DE AZI. Anchetă GSP: „Firma de la Colectiv a făcut show pirotehnic la finala Cupei României"

 
GazetaSporturilor-09-11-2015
GazetaSporturilor-09-11-2015

GazetaSporturilor-09-11-2015La mai bine de o săptămână de la tragedia din clubul Colectiv, ziarele continuă să relateze despre victimele incendiului şi despre protestele care au urmat nenorocirii.  Gazeta Sporturilor publică pe prima pagină o anchetă realizată de Cătălin Tolontan despre firma care a realizat spectacolul pirotehnic din Colectiv. "Firma de la Colectiv a făcut show pirotehnic la finala Cupei României", titrează ziarul de sport.

Publicitate

„Atât la Cupa României 2014, cât şi la Cupa Ligii 2015, show-urile au primit avizul pompierilor. Cel din acest an a fost atât de puternic încât a venit Poliţia Capitalei şi a sechestrat pentru câteva ore instalaţiile pirotehnice", scrie Gazeta Sporturilor pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

TVmania a ales să nu deschidă ediţia din această cu nicio vedetă. Ghidul TV a publicat pe copertă o panglică neagră în semn de doliu pentru victimele tragediei din Colectiv. "#Colectiv. Cum au resimţit Andreea Esca, Sanda Nicola şi alţi oameni de televiziune tragedia care a zguduit România", este titlul dat de TVmania.

Adevărul a publicat pe prima pagină o imagine şocantă cu una dintre victimele tragediei din clubul Colectiv. "Coşmar fără sfârşit", este titlul de pe prima pagină a ziarului. Cotidianul face bilanţul tragediei. „În weekend au murit nu mai puţin de 13 dintre răniţii spitalizaţi, numărul morţilor ajungând la 45, iar parte din opinia publică acuză întârzieri în demersurile pentru transportul răniţilor în străinătate", scrie Adevărul.

Evenimentul zilei are pe prima pagină două subiecte. Unul vorbeşte despre prezenţa lui Klaus Iohannis în Piaţa Universităţii, iar celălalt este despre proprietarii fabricii Pionierul unde se află clubul Colectiv. "Fabrica 'Pionierul', deţinută de firme din Cipru care duc spre Mafia rusească", titrează EVZ.

Jurnalul Naţional: "Săptămâna de veghe. Statui în curţile spitalelor". Ziarul scrie despre cum "părinţii victimelor care au ars în incendiul de la Colectiv s-au mutat în curţile spitalelor, în aşteptarea unui medic care să le aducă veşti".

România liberă: „Colectiv: Mai multe victime şi mai multe semne de întrebare". La fel ca Adevărul, cotidianul editat de Medien Holding face bilanţul tragediei şi mai scrie că "nici modul în care Guvernul a gestionat această situaţie fără precedent nu poate aduce prea multă alinare".

Puterea vine cu un titlul dur la adresa autorităţilor: "Victimele de la Colectiv au murit pe capete pentru că guvernanţii de la Bucureşti sunt inconştienţi. Criminalii". Pe coperta ziarului sunt publicate fotografii cu Victor Ponta, Gabriel Oprea, Raed Arafat şi Nicolae Bănicioiu.

Click!: "Doamne, câţi mai trebuie să moară?". Tabloidul scrie că 13 răniţi au murit în ultimele 36 de ore, că medicii avertizează că urmează zile critice şi că tot mai mulţi pacienţi sunt transferaţi în spitalele din străinătate.

Libertatea: "Primul concert fără Alex". Ziarul editat de Ringier scrie că Alex Chelba trebuia să se afle în faţa scenei la show-ul "Imaginarium" al Loredanei Groza, pentru a-i face, ca de obicei, fotografii divei. Tabloidul mai scrie că în memoria lui şi a tinerilor care au ars în Colectiv, Loredana le-a dedicat două momente emoţionante.

Rubrica Presta de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO.

  • RomaniaLibera-09-11-2015
  • Puterea-09-11-2015
  • Libertatea-09-11-2015
  • JurnalulNational-09-11-2015
  • GazetaSporturilor-09-11-2015
  • EvenimentulZilei-09-11-2015
  • Click-09-11-2015
  • Adevarul-09-11-2015
  • TVmania
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pontanacu pontanacu
    Draga Carmen,
    Bine ca ne-ai dat prima pagina din gsp, ca sa intelegem despre ce-i vorba. Problema nu este ca firma a facut show la finala cupei ci ca a primit aviz de la pompieri sa faca show intr-un loc care nu avea aviz de la pompieri.
    Greu cu jurnalismul asta.....

Trimite un comentariu

sus