Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ: Reţeaua judecătoarelor care vindeau sentinţe pe bani

 

Publicitate

Subiecte legate de justiţie pe primă pagină a ziarelor de azi. Ziarul Evenimentul zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre o serie de magistraţi corupţi din justiţia bucureşteană. Cotidianul a publicat pe prima pagină fotografii cu magistratele Antonela Costache, Geanina Terceanu, Viorica Dinu şi Veronica Cîrstoiu şi scrie că "toate persoanele s-au aflat în vizorul DNA din anul 2012. "Reţeaua judecătoarelor care vindeau sentinţe pe bani", titrează EVZ pe coperta ediţiei de astăzi.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Adevărul: "Abuzurile 'tartorilor' de la Protecţia martorilor". Ziarul scrie că "şeful de la Protecţia Martorilor, chestorul Adrian Bărăscu, i-ar fi ameninţat pe cei pe care trebuia să-i protejeze şi le-a pus viaţa în pericol".

România liberă: "Mişu Negriţoiu, investigat de ANI". Cotidianul notează că ANI investighează o etapă din parcursul profesional al lui Negriţoiu pe care acesta nu l-a declarat, preşedintele ASF spunând că a ajuns în această funcţie direct de la ING România, bancă pe care a condus-o ani de zile. Acesta a omis să spună că între 2012 şi 2014 a fost administrator la patru firme din domeniul reciclării.

Jurnalul Naţional: "Cât de periculos va fi noul val al datornicilor". Ziarul scrie că băncile au dat atâtea credite cu clauze abuzive, încât şase dintre ele ar da faliment dacă toate procesele colective s-ar soluţiona în favoarea clienţilor sau dacă ar fi obligate să facă conversia creditelor la cursul istoric.

Click!: "Tecău a făcut 211.500 de dolari într-o oră". Tabloidul editat de Adevărul scrie despre victoria lui Horia Tecău de la Turneul Campionilor.

Libertatea: "A cerut-o de nevastă cu preotul'. Ziarul tabloid scrie despre modul în care Bogdan Vlădău a cerut-o în căsătorie pe Gina Chirilă.

Gazeta Sporturilor: "Umilinţă!". Ziarul de sport scrie pe prima pagină că "Dinamo a pus punct seriei de meciuri fără victorie în faţa Stelei în stil de mare echipă".

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adriana Adriana
    Vindeau SENTIMENTE?!?
    Deci nu sentinte :)
  • Ana Ana
    Vindeau ce? Sentimente? :)

Trimite un comentariu

sus