Skip to main content

PRESA DE AZI. Majoritatea ziarelor scriu despre proteste. "Cine sunt liderii străzii"

 
EvenimentulZilei-06-11-2015
EvenimentulZilei-06-11-2015

EvenimentulZilei-06-11-2015Majoritatea ziarelor îşi deschid ediţiile de astăzi cu subiecte privind protestele din stradă declanşate ca urmare a tragediei produse în urmă cu o săptămână în clubul Colectiv.

Publicitate

Evenimentul zilei se întreabă pe prima pagină "Cine sunt liderii străzii". Acesta este titlul unui material care se întinde pe trei pagini. Ziarul scrie că printre posibilii lideri propuşiu pentru dialogul politic cu preşedintele Iohannis sunt Tudor Chirilă, Alex Bîndar - preşedintele Uniunii Studenţilor din România şi Adrian Despot.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi subiecte tratate astăzi de presă.

Adevărul: "Moştenirea Seniorului". Ziarul îi dedică ediţia de weekend lui Corneliu Coposu, liderul Partidului Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat. În pagina opt cotidianul Adevărul titrează "Toamna Patriarhului. Preafericitul Daniel îşi pune cenuşă-n cap în faţa 'sataniştilor'". Articolul vorbeşte despre scuzele prezentate public ieri de Patriarh pentru "unele cuvinte" care "au fost insuficient de lămuritoare sau au fost răstălmăcite".

România liberă: "Politicienii, obligaţi să împrumute agenda străzii". Ziarul scrie că "negocierile cu partidele politice pentru desemnarea noului premier au demarat, ieri , la Cotroceni sub influenţa mitingurilor de protest".

Jurnalul Naţional: "De ce s-au săturat ei". Cotidianul scrie pe prima pagină că "zeci de mii de oameni din toată ţara vor să schimbe întreaga clasă politică".

Puterea: "DNA nu se teme nici de pedeapsa divină. Preafericitul Daniel este cercetat penal în Dosarul 'Coloane oficiale'". Ziarul scrie că pentru utilizarea abuzivă a coloanelor oficiale se numără, pe lângă ex-vicepremierul Gabriel Oprea, procurorul general al României, Tiberiu Niţu, şi Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe.

Libertatea: "Le-au cântat versurile ca să-i ajute". Tabloidul scrie că 29 de artişti români, printre care Delia, Dan Bittman, Connect-R, Lora, Nicole Cherry, Andreea Bănică sau Daniela Gyorfi au răspuns apelului făcut de Cătălin Botezatu, organizatorul evenimentului. Delia Matache a interpretat melodia - imn a trupei Goodbye to Gravity, "The day we die".

Click!: "Poftiţi în vila pe care se bat fraţii Dolănescu". Tabloidul prezintă casa de la Sinaia a lui Ion Dolănescu, care este în paragină de şapte ani.

Gazeta Sporturilor: "Îl vrea şi-l plăteşte". Ziarul de sport scrie că Simona Halep va fi antrenată şi în 2016 de Darren Cahill.

Rubrica Presta de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO.

  • Puterea-06-11-2015
  • GazetaSporturilor-06-11-2015
  • EvenimentulZilei-06-11-2015
  • Click-06-11-2015
  • Adevarul-06-11-2015
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus