Skip to main content

PRESA DE AZI. Tragedia din Colectiv şi astăzi pe primele pagini ale ziarelor. EVZ: "Au murit otrăviţi"

 
EvenimentulZilei-10-11-2015
EvenimentulZilei-10-11-2015

EvenimentulZilei-10-11-2015Tragedia din clubul Colectiv, care a îndoliat o ţară întreagă, ţine prima pagină a ziarelor de azi. Evenimentul zilei scrie despre rezultatele autopsiilor conform cărora tinerii au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon şi acid cianhidric. "Au murit otrăviţi", titrează EVZ pe prima pagină.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte tratate de presa de astăzi.

Adevărul: Nicolae Bănicioiu: "Să mă întrebe cineva dacă sunt morţii ascunşi prin spitale, în saci, mi se pare deplasat". Ziarul a publicat pe prima pagină un interviu acordat de ministrul Sănătăţii la Adevărul Live. Nicolae Băniciou spune că este surprins să constate că "sunt oameni care continuă cu aceste zvonuri care fac rău deopotrivă pacienţilor şi aparţinătorilor".

Jurnalul Naţional: "Încă o ilegalitate. Clubul morţii, închiriat doar în condiţii speciale". Cotidianul scrie că "trei cauze penale distincte au fost deschise în urma tragediei din data de 30 octombrie". Ziarul mai notează că patronii clubului aveau obligaţia ca, înainte de a subînchiria spaţiul, să obţină acordul scris al proprietarului cădirii, care trebuia să verifice dacă se îndeplineau toate condiţiile pentru organizarea evenimentului.

Puterea: "Acid cianhidric în sângele morţilor din Colectiv. Otrăviţi!". Cotidianul scrie că "în sângele a 18 dintre cele 26 de persoane care au murit, iniţial, în urma incendiului din clubul bucureştean Colectiv, s-au găsit substanţe toxice în doze letale, între care acid cianhidric şi monoxid de carbon".

România liberă: "Iohannis blochează banii promişi de Ponta oligarhilor de la Chişinău". Ziarul editat de Medien Holding scrie că şeful statului a retrimis ieri, spre o nouă examinare, Parlamentului proiectul de lege privind ratificarea acordului de împrumut în valoare de 150 de milioane de euro semnat de guvernele român şi moldovean pe 7 octombrie.

Libertatea: "Drumul banilor de la donatori la victime". Tabloidul scrie că "este aproape imposibil de contorizat, la leu, câţi bani au fost donaţi în total pentru victimele incendiului din clubul groazei" şi că "nu există o coordonare centrală, autorităţile se implică foarte puţin şi drept urmare au început să apară suspiciuni".

Click!: "Jojo, la tribunal cu fostul soţi pentru banii copilului". Tabloidul editat de Adevărul Holding scrie despre procesul intentat de Jojo fostului soţ pentru pensia de întreţinere a fiului lor, în vârstă de patru ani.

Gazeta Sporturilor: "Mirajul deşertului, etajul 24". Ziarul de sport l-a vizitat la Beer Sheva pe Hoban, autorul golului cu Finlanda, care a propulsat România la Euro.

Rubrica Presta de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO.

  • Puterea-10-11-2015
  • GazetaSporturilor-10-11-2015
  • JurnalulNational-10-11-2015
  • EvenimentulZilei-10-11-2015
  • Click-10-11-2015
  • Adevarul-10-11-2015
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus