Skip to main content

Programul Antena 3 pe online, oficial pe bani. Taxa de vizionare este de un euro pe lună

 
Antena 3 online
Antena 3 online

Antena 3 a introdus, din această săptămână, plata pentru conţinutul TV online. Programată iniţial pentru 1 noiembrie, lansarea proiectului a fost amânată pentru câteva zile, în contextul evenimentelor din ultima perioadă.

Publicitate

Astfel, vizionarea online a programelor Antena 3 se poate face numai contra cost. Abonamentul este de 1 euro pe lună, prin plata prin card sau 3 euro + TVA/4 luni, prin plata prin SMS.

„Am reuşit să ne susţinem singuri, în condiţiile în care distribuitorii offline şi online nu au contribuit cu nimic pentru conţinutul oferit. Iată de ce ne vedem obligaţi ca, începând cu 1 noiembrie, să introducem un abonament lunar pentru vizionarea online a postului Antena 3, în regim live”, se arată în scrisoarea reprezentanţilor postului de ştiri adresată telespectatorilor, la jumătatea lunii septembrie.

„Facem acest lucru cu inima strânsă, dorindu-ne să ne rămâneţi alături şi în această nouă etapă, impusă de condiţiile pietei”, se mai arată în scrisoare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana ana
    nu ma intereseaza sa-i vad nici gratis
  • otto otto
    vreau sa vad pe marele adventist ca intra in somaj si va fi un mare predicator sugaci de bani
  • alex2 alex2
    N-am inteles de ce fac ei serviciu separat cand e deja AntenaPlay. Considera ca abonamentul de la AntenaPlay e prea mic sa includa A3? Cred ei ca fanii Intact o sa plateasca doua abonamente in numar atat de mare cat sa le faca un profit substantial?
    Si nu prea inteleg ce vrea sa spuna cu "în condițiile în care distribuitorii offline și online nu au contribuit cu nimic pentru conținutul oferit". Vorbesc de parca n-ar avea reclame, ar face totul gratis, fara bani nici macar de la Voiculescu, si ar muri de foame fara abonamente. Sau daca un distribuitor ar vrea sa contribuie la continut, nu tot ei s-ar victimiza ca le sunt controlate emisiunile?
  • Daniel Daniel
    Nu as urmari antena 3 nici daca mi-ar da ei 1000 de lei pe luna.

    Am digi24 gratis si mi se pare super ok ca si canal de stiri. Ca sa nu zic cel mai ok post de stiri pe care l-am avut vreodata si este singurul pe care-l urmaresc de mai bine de un an. Efectiv deschid digi24 cand ma trezesc si il inchid cand plec de acasa.
  • Cristi Cristi
    1 euro pe luna nu ar fi mult, dar pentru ce sa platesti banii astia?
    De fapt, daca ma gandesc mai bine, un abonament de cablu care costa 6-7-8 euro pe luna, cate canale contine? Bag seama ca, totusi, e cam teapa 1 euro pe luna. Un leu pe luna ar fi pretul corect, pret de cablist cum ar veni...
  • Mihai Mihai
    E clar ca au mari probleme cu banii! Dupa ce au taiat salarii si au dat oameni afara, tot nu e de ajuns.
  • Cristian Cristian
    E foame de bani, baieti?

Trimite un comentariu

sus