Skip to main content

PROIECT RADIO. Huron Consulting vrea să lanseze postul generalist NXT FM în Bucureşti

 

Huron Consulting, societate deţinută de Vlaicu Lucian – 95,24% şi Ermolai Nadia Cristina - 4,76%, s-a înscris la concursul CNA pentru a obţine o licenţă radio în Bucureşti cu scopul de a lansa postul generalist NXT FM.

Publicitate

Valoarea investiţiei iniţiale este estimată la circa 82.000 euro în aparatură, spaţiu studio şi mobilier/birotică.

Din proiectul editorial al NXT FM, depus la CNA:

"Postul de radio NXT FM se doreste a fi un radio care sa ofere un suflu nou in peisajul fm-ului Bucurestean, dorind sa ofere programe de informare, culturale si de divertisment de cea mai buna calitate din Bucuresti, respectand interesul bucurestenilor pentru programe radio de calitate cu informatii corecte, concrete, proaspete si actuale.

NXT Fm se doreste a fi un post de radio de format CHR, având ca target principal populatia Municipiului Bucuresti (bărbati, femei) cu vârste cuprinse între 18 – 40 ani dar cu emisiuni care sa atraga si un public adult interesat deopotriva ca si cel tanar de ce se intampla in orasul lui. NXT FM doreste să informeze catătenii Municipiului Bucuresti cu privire la activitatea administrativă a urbei si nevoile acesteia, să vina în ajutorul ascultătorilor devenind o punte între acestia si gestionarii municipalitătii.

De asemenea, grila de programe va include emisiuni cu tematică culturală (cărti audio, teatru radiofonic, etc.), informări asupra evenimentelor curente si viitoare de gen, emisiuni de tip pamflet (întrebări si răspunsuri), emisiuni tematice: sănătate, culinare, legislatie, sport. În plus, prin emisiunea “student party” dorim să promovăm initiativa tinerilor prin implicare în viata socială."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus