Skip to main content

Radio Guerrilla a luat şapte licenţe, printre care şi cea pe Bucureşti

 
guerrilla
guerrilla

Radio Guerrilla a luat şapte licenţe la concursul organizat de CNA. Printre acestea se numără şi cea pe care Guerrilla a deţinut-o în trecut pentru Bucureşti.

Publicitate

Celelalte licenţe radio au fost obţinute pentru localităţile Bistriţa, Brăila, Craiova, Darabani, Timişoara şi Vaslui.

Radio Guerrilla va reîncepe să emită în cel mult două luni, potrivit declaraţiei făcute de Liviu Mihaiu la momentul prezentării proiectului radio.

"Credem că putem să aducem în FM cultura cu umor vs. hăhăiala fără niciun sens. Decizia pe care o să o luaţi o să însemne că nouă ani de zile în zeci sute de mii de oameni se va infuza un conţinut bun sau un conţinut rău şi asta în fiecare clipă", a spus Mihai Dobrovolschi la concursul de licenţe radio organizat de CNA în susţinerea proiectului Radio Guerrilla.

Proiectul cu care s-au prezentat Mihai Dobrovolschi, Liviu Mihaiu, Sorin Faur, Dan Chişu şi Florin Velea în faţa membrilor CNA poate fi consultat pe Paginademedia.ro, AICI. Aceştia au solicitat 38 de frecvenţe.

CONTEXT. Reamintim că postul Radio Guerrilla a fost închis în septembrie 2013.Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras pe 19 septembrie 2013 toate licenţele Radio Guerrilla (23 de licenţe terestre, care s-au numărat printre cele scoase la concursul organizat de CNA), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Lista completă a câştigătorilor concursului de licenţe radio de la CNA, aici.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus