Skip to main content

Smiley, la zece ani de YouTube: Când a apărut YouTube a început o revoluţie în muzică

 
Smiley Hahaha Production
Smiley Hahaha Production

"Când a apărut YouTube a început o revoluţie în muzică", a spus Smiley la aniversarea a zece ani de YouTube, care a avut loc marţi, la Bucureşti.

Publicitate

Juratul de la Vocea României, de pe Pro TV, a spus că are 700.000 de abonaţi pe canalul de YouTube HaHaHa Production. Smiley a vorbit şi despre perioada lui de început în lumea muzicală când "dacă nu erai pe Atomic TV nu existai", iar acum YouTube îi ajută pe artişti să ajungă mai uşor la publicul lor.

La evenimentul de aseară au mai participat Marta Lysiac, strategic partner manager al YouTube, Philip Justus, vicepreşedinte al Google pentru Europa centrală şi de est şi Dan Bulucea, country manager al Google România.

"YouTube este un mediu nou prin care se pot împărtăşi poveşti originale, în care conţinutul este noua reclamă pentru mărci", a spus Marta Lysiac, strategic partner manager al platformei.

Ea a mai spus că "o sută de branduri de top au publicat, în 2015, un videoclip pe YouTube la fiecare 18 minut, iar în total, anul acesta, au fost încărcate 400 de ore de conţinut pe minut".

Dan Bulucea, country manager al Google România, a precizat că YouTube a devenit al doilea motor de căutare.

Michael Stevens, realizatorul Vsauce, a prezentat o listă de caracteristici pe care trebuie să le aibă un canal de YouTube de succes. Potrivit acestuia, realizatorii canalului trebuie să colaboreze între ei, conţinutul trebuie să fie comentabil, imaginile să fie prezentate în detaliu şi să stârnească curiozitatea.

YouTube are peste 7 milioane de utilizatori unici lunar, în România, iar pe această platformă sunt înregistrate, în prezent, peste un milion de canale româneşti.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus