Skip to main content

Sute de persoane au venit la expoziţia fotografei Teodora Maftei, editor la Pro TV

 
expozitie foto Teodora Maftei
expozitie foto Teodora Maftei

expozitie foto Teodora Maftei
Foto: Mediafax

Publicitate

Sute de persoane au participat, ieri seară, la vernisajul expoziţiei de fotografie a Teodorei Maftei, jurnalista rănită grav, vineri, în incendiul din clubul Colectiv, scrie Mediafax. Cele 23 de imagini prezentate la acest eveniment, instantanee şi portrete realizate în Londra, pot fi achiziţionate prin donaţii.

Pasionată de fotografie, Teodora Maftei, în vârstă de 36 de ani, editor la Pro TV, se pregătea înainte de tragedia din Colectiv de lansarea unei noi expoziţii personale, intitulată "London Unedited - a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei", al cărei vernisaj era programat pentru luni seară.

"Expoziţia va fi una cu vânzare, iar toate donaţiile strânse în seara aceasta vor merge către familie pentru tratamentele ce vor urma", se spunea într-un anunţ publicat duminică pe pagina de Facebook a evenimentului.

La eveniment a fost prezent Adam Sambrook, viceambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, care a prezentat din partea Ambasadei Marii Britanii condoleanţe tuturor celor care au fost afectaţi în incendiu.

Expoziţia, care are loc la The London Street Atelier din Bucureşti (strada Puţul lui Zamfir, numărul 15), cuprinde 23 de fotografii, instantanee urbane şi portrete realizate în Londra, în luna august, preţul fiecăreia pornind de la suma de 100 de lei.

Expoziţia va rămâne deschisă publicului "până vine Teo, să o vadă şi ea", au adăugat organizatorii evenimentului.

Un alt angajat al Pro TV se află în spital după ce a fost rănit în incendiul din clubul Colectiv. Este vorba de Cristian Matei, editor la www.stirileprotv.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus