Skip to main content

Toto si surorile lui, film produs de HBO, nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film

 
Toto si surorile lui
Toto si surorile lui

Toto şi surorile lui, regizat de Alexander Nanau, este nominalizat la secţiunea Documentar a celei de a 28-a ediţie a Premiilor Academiei Europene de Film. Filmul este produs de HBO Europe şi Strada Film, în coproducţie cu Alexander Nanau Production şi poate fi urmărit pe HBO GO.

Publicitate

În fiecare an, ceremonia onorează cele mai importante realizări ale cinematografiei europene. Premiile Academiei Europene de Film se vor acorda în Berlin, pe 12 decembrie. Varianta editată şi subtitrată a ediţiei de anul acesta a Premiilor Academiei Europene de Film va fi difuzată la HBO pe 19 decembrie, de la ora 18:25.

Alături de Toto şi surorile lui, în competiţia pentru cel mai bun documentar au intrat: A Syrian Love Story, în regia lui Sean McAllister, Amy (r. Asif Kapadia), ambele din UK; Dancing with Maria, regizat de Ivan Gergolet (Italia, Argentina, Slovenia), The Look of Silence, în regia lui Joshua Oppenheimer (Danemarca, Norvegia, Indonezia).

Despre Toto şi surorile lui

Toto şi surorile lui este un documentar observaţional de lung metraj, filmat vreme de 14 luni în cartierul Ferentari din Bucureşti şi spune povestea a trei fraţi (Totonel, Ana şi Andreea) nevoiţi să se împace cu lipsa mamei şi să se maturizeze înainte de vreme. Filmul prezintă copilăria atipică a celor trei şi încercările lor de a înlătura obstacolele din drumul către o viaţă mai bună.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus