Skip to main content

Tragerile Loto de azi, 1 noiembrie, nu vor mai fi transmise în direct pe TVR1. Loteria le va pune doar pe site

 
loteria loto
loteria loto

Fără Tragere Loto pe TV. Loteria Romana a anuntat că, urmare a declarării doliului naţional, nu va mai difuza tragerea la sorţi pe TVR.

Publicitate

Loteria Română:

"Urmare a tragediei care s-a petrecut vineri in clubul Colectiv din Bucuresti si a declararii, in consecinta, a doliului national, timp de 3 zile, atat de catre Guvern cat si de catre Presedintie, Televiziunea Romana isi modifica grila de programe, difuzand programe adaptate starii de spirit si unei perioade de doliu."

Prin urmare, Tragerile Loto care vor avea loc duminica, 1 noiembrie, incepand cu ora 18:00, nu vor fi transmise, ca de obicei, in direct, pe TVR1.

Oficialii Loteriei precizează că extragerea va avea loc, dar că va înregistrată şi pusă doar pe online.

"Precizam ca acestea (n.a Tragerile Loto de duminica, 1 noiembrie) vor fi inregistrate si vor putea fi vizionate, ulterior pe site-ul Loteriei Romane http://www.loto.ro/, pe pagina de Facebook a Loteriei Romane, precum si pe youtube. Jucatorii si reprezentantii mass media pot asista la tragerile loto din 1 noiembrie. Inscrierile se fac la Biroul Comunicare al C.N. “Loteria Romana” S.A. la e-mail [email protected].

TVR1 va transmite in cadrul jurnalului de stiri doar omologarile tragerilor loto din 1 noiembrie, rezultate care vor fi disponibile si pe site-ul http://www.loto.ro/, la rubrica “Rezultate”.

Guvernul a decretat sambata trei zile de doliu national, în zilele de 31 octombrie, 1 şi 2 noiembrie, dupa tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti in care au murit 27 de persoane.

La scurt timp dupa anuntul Guvernului, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a transmis un comunicat de presa in care reaminteşte posturilor de radio şi de televiziune obligaţia de a-şi adapta programele în mod corespunzător”, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    TVRul nu a mai transmis nici măcar pe HD meciul de Liga 1 programat pentru seara de duminică.

Trimite un comentariu

sus