Skip to main content

Traian Băsescu critică o decizie a TVR: Emisiunea se anulează pentru că la acea oră TVR trebuie să facă transmisiune în direct din stradă.UPDATE: Răspunsul Irinei Radu

 
Basescu
Basescu

UPDATE. "Sunt povesti ca sa nu spun minciuni. Nu am dat asa dispozitii. Imi pare rau ca pina si dl. Basescu nu mai face fata manipularii", a declarat Irina Radu pentru Paginademedia.ro ca răspuns la postarea de pe Facebook a fostului preşedinte Traian Băsescu.

Publicitate

Traian Băsescu a criticat dur o decizie a Televiziunii Române de a anula o emisiune în care era invitat fostul şef al statului. Fostul preşedinte urma să fie prezent în această seară într-o emisiune la TVR, ziua fiind stabilită încă de săptămâna trecută.

Astăzi, postul public de televiziune l-a anunţat pe Traian Băsescu că emisiunea se anulează pentru ca TVR să transmită în direct protestele din Piaţa Universităţii.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Băsescu o atacă pe Irina Radu, director general interimar al TVR, numind-o "slugă".

Mesajul lui Traian Băsescu publicat pe Facebook:

"Anulare,
Încă de săptămîna trecută, la solicitarea TVR, am stabilit pentru data de 10.11. ac o emisiune cu Claudiu Lucaci.
Astăzi, am fost anunţat că, din dispoziţia Directorului General Interimar al TVR, Doamna Irina Radu, emisiunea se anulează pentru că la acea oră TVR trebuie să facă transmisiune în direct din Piaţa Universităţii.

Ridicolul motivaţiei este de povestit public. TVR nu a transmis nimic din Piaţa Universităţii şi de la Victoria cînd în stradă au fost 30 – 40 de mii de bucureşteni, dar transmite în această seară dintr-o piaţă goală.

După Sassu şi Tănase, altă slugă, altă definitivare pe post."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Poți să îi zici lui Băsescu orice, că nu face audiență, că nu drege sau nu știu ce, dar să îi aduci motivații puerile, chiar mi se pare nepotrivit...nu de alta dar de vreo 10 zile la TVR 1 - aproape seară de seară au loc dezbateri sterile cu tot felul de invitați fără niciun fel de rezultat ori finalitate.
    Cred că audiențele TVR 1 sunt la pământ de ceva vreme, mai ales pe publicul urban și pe cel comercial...asta pentru că seara nu mai ai la ce privi...chiar și meciul de Liga 1 de duminică seara ce trebuia să îi ridice în audiență l-au ”trimis” pe TVR 2...

Trimite un comentariu

sus