Skip to main content

Vocea Speranţei, în concursul CNA pentru 15 frecvenţe

 

Asociaţia Centrului Media Speranţei, ce operează radioul religios Vocea Speranţei, a intrat în concursul de frecvenţe al Consiliului Naţional al Audiovizualului cu solicitări pentru 15 frecvenţe radio.

Publicitate

Potrivit proiectului depus la CNA, valoarea investiţiei pentru fiecare frecvenţă lansată ar fi de 12.000 de euro. Asociaţia deţine deja 45 de licenţe pe teritoriul României.

De ce este nevoie de un astfel de radio? „Pentru că muzica de la Radio Vocea Speranţei este o muzică de calitate, de la piese cu mesaj religios, până la muzica instrumentală, toate urmăresc pacea sufletească şi inducerea unei armonii fizice şi spirituale. Mai mult decât a ne face auziţi, dorim să ne facem simţiţi: pentru că ne dorim ca valorile umane pe care le transmitem să prindă ecou în sufletele ascultătorilor şi să le îmbunătăţească viaţa. Emisiunile realizate de noi au un conţinut bogat, sunt emisiuni de educaţie, de familie, de sănătate, sunt emisiuni de consiliere pe probleme juridice, economice, psihologice”, se arată în proiectul prin care se solicită noile frecvenţe.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus