Skip to main content

Vorbeşte lumea, din nou în notă discordantă cu Ştirile Pro TV. Raed Arafat i-a pus la punct în direct pe moderatorii emisiunii, care discutau despre "conspiraţii"

 
Roncea Pro TV
Roncea Pro TV

A DOUA ZI LA RÂND. După ce ieri a avut-o în direct pe astroloaga Minerva, cei de la emisiunea Vorbeşte lumea au determinat astăzi o reacţie în direct a lui Raed Arafat, care l-a pus la punct în direct pe “moderatorul” Cove. Este a doua zi la rând când abordarea de la Vorbeşte lumea contrastează cu modul jurnalistic în care Ştirile Pro TV au acoperit din punct de vedere profesional subiectul.

Publicitate

Secretarul de stat i-a pus la punct în direct prin telefon pe moderatorii emisiunii – Cove, Nadine, Sore şi Vica Blochina.

Ce s-a întâmplat?

Vorbeşte lumea l-a avut în studio pe ziaristul George Roncea. Tema: conspiraţiile din jurul incendiului de la Club Colectiv. Roncea, care la un moment dat a devenit destul de greu de controlat de către Cove, a încercat să-şi prezinte “teoria care s-a viralizat”, aşa că “nu mai e nevoie să o reiau”. Din exprimare nu au lipsit expresii precum “mi-am luat-o în gură”, “am luat-o în toate felurile” şi “mă doare la bască”.

Apelativul folosit către “moderatorul” Cove era “Boss”. În emisiune a intrat şi Val Vâlcu. Burtierele: Dezastrul din Clubul morţii premeditat? şi Teoriile conspiraţiei prind tot mai mult contur.

Raed Arafat a intrat în direct prin telefon şi i-a pus la punct pe moderatori încă de la primele fraze: “în primul rând, când se fac acuzaţii, este normal să fie întrebat şi cel acuzat, mai ales în emisiuni care au audienţă”, i-a apostrofat Arafat. Observaţia lui Arafat se regăseşte, ca obligativitate pentru moderatori, şi în codul de reglementare în audiovizual.

Este a doua zi când Vorbeşte lumea, de pe Pro TV, face notă discordantă cu celelalte emisiuni ale staţiei, care au relatat jurnalistic complet şi într-un mod profesionist evenimentele tragice din Clubul Colectiv.

Ieri, Vorbeşte lumea a invitat-o în platou pe astroloaga Minerva, cu care a vorbit despre “Karma colectivă” şi despre cum “poporul român are ascendent în Vărsător”, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    Asa se intampla cand se fac emisiuni cu neprofesionisti. Arafat are dreptate, ca de obicei. Cu exceptia unui singur lucru: emisiunea asta n-are audienta.

Trimite un comentariu

sus