Skip to main content

Blogul arhiblog.ro devine de astăzi cetin.ro

 
Blogul arhiblog.ro devine de astăzi cetin.ro
Schimbare de domeniu. Arhiblog.ro devine de astăzi cetin.ro, anunţă bloggerul Cetin Ametcea într-o postare. „Cred că, din punctul meu de vedere, e momentul să am numele meu. Pentru că, după aproape 10 ani în zona asta, numele meu e destul de cunoscut, uneori mai mult decât aş vrea, iar un pseudonim oarecare, fie el Arhi sau Vasile, devine inutil.”, a explicat el mutarea.
Publicitate

„După un drum de aproape 9 ani cu arhiblogul, am închis un capitol foarte, foarte lung din viaţa mea. Un capitol frumos, care m-a educat şi m-a definit, un capitol prin care am cunoscut oameni, am iubit oameni, am urât oameni. cetin punct ro e un pas înainte, pentru mine. E nevoia mea de a evolua. Gândesc această mutare de aproximativ 2 ani, dacă nu mai mult. Am calculat, am gândit, m-am sfătuit, am încercat multe. Dar, până la urmă, decizia este numai a mea. Şi azi, odată cu păşirea în full 40 de ani, am simţit că e nevoie şi de asta.”, a mai adăugat acesta.

Printr-o schimbare asemănătoare a trecut şi bloggerul Cristian China Birta, anul trecut. El a renunţat la domeniul chinezu.ro chinezu.eu, înlocuindu-l cu numele său intergral cristianchinabirta.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Sunt de parere ca ar fi fost de preferat o schimbare de nume/prenume. Cetin sau China nu sunt dintre cele mai fericite.
    Va doresc o zi buna!

    Cristi Poma
  • Chiar nimanui Chiar nimanui
    Nu ii pasa nimanui.
  • Dani Dani
    Nu va mai luati aiurea de Iulia, pai voi credeti ca articolele astea is asa pe ochi frumosi? A facut si ea un mic ciubuc ce vreti doar e la moda. Apropo de ciubuc cam care mai sunt preturile?
  • digi becaly digi becaly
    Un blog foarte slab, cu informatii neverificate si acuze mincinoase. Un fel de tanti Mariana de la scara vecina, tare in gura si proasta in meserie.
  • mihai mihai
    Iulia, invata sa faci diferenta intre ce te intereseaza pe tine si ce intereseaza publicul ce acceseaza pagina asta. Cati crezi ca stiu despre cine vorbesti si mai ales cati crezi ca dau doi bani pe "stirea" asta? Astept urmatorul articol in care ne spui cum nu ai gasit hartie igienica cu straturi la mega image si ai luat cu 2.
  • Cetin Cetin
    saracu China, fostul lui blog era chinezu.eu...
  • dede cati dede cati
    Bine asa . Te citesc de mult timp , dar nu prea comentez ,doar ma bucur si-mi place ,ce si cum scrii . Acum imi place si mai mult { pe sotul meu il cheama Cetin :)))) }
  • ANDREEA ANDREEA
    Vai, ce stire importanta! Bou.ro devine totunbou.ro.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Am modificat. Multumesc
  • Filip Filip
    Arhiblog.ro
  • Valentin Valentin
    La mai mult si la mai mare. Sa fii sanatos si sa scrii in continuare cat mai multe articole.

Trimite un comentariu

sus