Skip to main content

Ediţii speciale Starea naţiei cu Dragoş Pătraru la TVR

 
Ediţii speciale Starea naţiei cu Dragoş Pătraru la TVR

TVR va difuza în următoarea perioadă o serie de ediţii speciale ale emisiunii lui Dragoş Pătraru. Între 22 decembrie 2015 şi 10 ianuarie 2016, postul public va difuza câteva ediţii retrospective tematice ale emisiunii Starea Naţiei. Emisiunea lui Pătraru va fi difuzată de TVR 1 de la ora 22.35.

Publicitate

Ediţia de astăzi a emisiunii Starea naţiei este dedicată Revoluţiei Române din 1989.

"Povestitorul Dragoş Pătraru a împachetat toată expunerea sub forma unui basm cu Ilene Cosânzene şi Feţi Frumoşi, cu Roşu Împărat, ba chiar şi cu Fomilă, Setilă şi Gerilă...", potrivit unui comunicat de presă al TVR.

Pe 23 decembrie, la Starea naţiei, este programată o ediţie specială cu declaraţiile anului 2015. În Ajunul Crăciunului emisiunea lui Pătraru începe la ora 22.50, iar în platou va fi prezent Moş Crăciun.

În săptămâna 28-31 decembrie, TVR 1 va difuza trei ediţii retrospective tematice, dedicate unor personaje, dar şi speciala de Revelion:

  • 28 decembrie – „Arestaţii de azi, achitaţii de mâine”
  • 29 decembrie – „Tehnocraţia nu salvează România”
  • 30 decembrie – „Interesul naţional, aruncat la lada de gunoi a istoriei”.
  • 31 decembrie, de la 21.00 – ediţia specială de Revelion.

Săptămâna 4-9 ianuarie 2016 este rezervată ediţiilor retrospective tematice astfel:

  • 4 ianuarie – Udrea;
  • 5 ianuarie – Ponta,
  • 6 ianuarie- Băsescu,
  • 7 ianuarie – Iohannis,
  • 9 ianuarie – Vax Populi.

Din 11 ianuarie, Dragoş Pătraru revine cu ediţii în premieră Starea naţiei la TVR 1.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Au comentat unii pe aici (probabil cei carora le-a luat "paine" de la gura prin TVR) ca nu e potrivit, ca e badaran, ca nu stiu ce.Ei bine iata ca face audienta atat cat se poate la TVR ( fara alte emisiuni inainte si dupa care sa mentina linia audientelor e greu ) si a adus un suflu nou , parca iti mai vine sa te uiti din cand in cand fara sa te sperii ca dai numai peste emisiuni prafuite sau plictisitoare.
    Foarte buna povestea de aseara, rar mi-a fost dat sa vad asa critica la adresa comunistilor , securistilor si urmasilor lor care au preluat puterea in 89 de la Ceausescu si o au chiar si acum. Si asta culmea , fix la TVR !
    Mai bine Patraru decat interminabilele reluari cu glumele de dinainte de revolutie. Nu zic ca nu sunt bune si alea, dar nu mai pot cu ele , hai pauza macar 1 an si apoi folosite cu masura, amestecate cu ceva nou si la zi.
  • Florin Florin
    Cu mult umor (mai putin atunci cand a dezbatut subiectul Colectiv), ce-i drept, dar omul asta le zice tuturor fix ceea ce merita, fara vreun strop de partinire, ca un simplu cetatean din strada. Chiar ma mir cum de nu l-au zburat de la postul public.

Trimite un comentariu

sus