Skip to main content

FOTO. Finala Vocea României, astăzi la Pro TV. Cine sunt finaliştii

 
FOTO. Finala Vocea României, astăzi la Pro TV. Cine sunt finaliştii
Pro TV difuzează astăzi finala celui de-al cincilea sezon al show-ului de talente Vocea României. Cristina Bălan din echipa Tudor, Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye din echipa Smiley şi Tomi Weissbuch din echipa Moga vor urca pentru ultima dată în acest sezon pe scena vocilor şi se vor lupta pentru marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.
Publicitate

Cei patru finalişti vor interpreta câte trei melodii, una singuri, una cu antrenorul lor şi încă una cu artişti cunoscuţi.Pe scena de la Vocea României cor urca Tiberiu Albu şi colegii lui din formaţia Fameless, dar şi trupa Viţa de vie.

De menţionat că acesta este primul sezon înc are Loredana nu va avea un concurent în finală. Însă, echipa antrenoarei va fi reprezentată mâine de patru dintre cele mai bune voci ale sale din acest sezon, care vor cânta împreună cu ea.

Melodii precum Jealous sau The show must go on vor fi interpretate de finaliştii Vocea României.

Votul pentru concurenţii favoriţi se va face prin sms sau apel la numărul 1200.

Audienţele Vocea României ediţie cu ediţie, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F
    @tbanuc. esti cam PROST ... informat. paginuta publica mereu stiri despre emisiunile din prime time ale Protv si Antenei. debuturile sau finalurile de sezon niciodata nu sunt ratate. la fel se intampla si cu serialele de la Kanal D. doar la audiente sunt mai selectivi.
  • tbancu tbancu
    Nu stiam ca PROsTV-ul are parte de promo pe aceasta paginuta.
    Promo platit in traditia PRO... adica evaziune

Trimite un comentariu

sus