Skip to main content

Mesajul lui Bogdan Diaconu despre o propunere legislativă privind declararea UDMR drept organizaţie ilegală, peste 400 de comentarii pe Facebook

 
Mesajul lui Bogdan Diaconu despre o propunere legislativă privind declararea UDMR drept organizaţie ilegală, peste 400 de comentarii pe Facebook

Cele mai comentate postări. Pagina oficială a deputatului PRU Bogdan Diaconu a fost cel mai comentat cont de Facebook din categoria politic, pe ziua de ieri. Mesajul lui Bogdan Diaconu despre o propunere legislativă privind declararea UDMR drept organizaţie ilegală a adunat peste 400 de comentarii pe reţeaua de socializare.

Publicitate

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Traian Băsescu, Nicuşor Dan şi Robert Negoiţă au fiecare câte un mesaj publicat pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficială Bogdan Diaconu, 428 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Propunerea legislativă privind declararea UDMR drept organizaţie ilegală, anti-constituţională şi anti-statală Parlamentul Romaniei adoptă prezenta lege: Art. 1. Se declară Uniunea Democratică a Maghiarilor din România (UDMR) drept organizaţie ilegală, anti-constituţională şi anti-statală. Art.2. Uniunea Democratică a Maghiarilor din România (UDMR) îşi încetează activitatea de drept prin prezenta lege şi este scoasă definitiv în afara dreptului de a funcţiona pe teritoriul statului român. Art.3. Simbolurile Uniunii Democratice a Maghiarilor din România (UDMR) sunt interzise pe teritoriul statului român. Art. 4. Patrimoniul Uniunii Democratice a Maghiarilor din România (UDMR) este transferat într-un fond special la dispoziţia Guvernului României pentru a fi folosit în serviciul public al comunităţii maghiare din România prin organizarea de cursuri de învăţare a limbii române pentru toate vârstele în vederea integrării comunităţii maghiare. Art.5. Toate mandatele aleşilor Uniunii Democratice a Maghiarilor din România (UDMR) de la nivel local şi central încetează de drept o dată cu promulgarea prezentei legi, iar locurile lor se vacantează. Art.6. Persoanele care au fost alese până la promulgarea prezentei legi pe listele Uniunii Democratice a Maghiarilor din România (UDMR) de la nivel local şi central nu mai au dreptul să candideze pentru nicio funcţie aleasă în România pentru o perioadă de 10 ani. Iniţiatori: Bogdan Diaconu Deputat PRU Răzvan Tănase Deputat PRU

2. Pagina oficiala Bogdan Diaconu 315 comentarii la mesajul:

Am depus astăzi la Parlament legea ”privind declararea UDMR drept organizaţie ilegală, anti-constituţională şi anti-statală”. Vă reamintesc că se împlineşte exact un an de zile de când fostul deputat UDMR şi infractor Marko Attila a fugit din ţară, fiind protejat de atunci de UDMR şi de Ungaria!

3. Pagina oficiala Traian Basescu, 294 comentarii pe Facebook la mesajul:

Preşedintele Iohannis a ratat! Preşedintele Iohannis a ratat un moment în care putea transmite copiilor şi nepoţilor noştri respectul pentru istoria românilor! Pe toţi ne-a durut sufletul de drama de la Colectiv. Sau de drama de la Paris. Dar niciodată aceste tragedii nu justifică anularea recepţiei Preşedintelui de Ziua Naţională. Preşedintele României are obligaţia să ţină cont de istoria ţării sale şi să cinstească atât Marea Unire, cât şi memoria celor 880.000 de soldaţi şi 250.000 de civili români care au căzut la datorie în Primul Război Mondial. Fără jertfa lor, Marea Unire nu era posibilă! Prin ceremonia (întârziată) de la Senat, ne arătăm lumii întregi ca un stat fără reguli şi respect pentru propria istorie!

4. Pagina oficială Nicusor Dan, 242 de comentarii la mesajul:

Uniunea Salvati Bucurestiul s-a inregistrat ca partid in urma deciziei de vineri a Curtii de Apel Bucuresti. Urmarim programul pentru Bucuresti pentru care luptam de 10 ani. Vom candida la cele 7 primarii din Bucuresti si la cele 7 consilii general / locale cu liste complete de oameni integri si competenti. Va asteptam alaturi de noi. Scrieti-ne la [email protected]

5. Pagina oficială Robert Negoita, 151 decomentarii la mesajul:

E usor sa stai pe facebook, sa dai un LIKE, sa-ti dai cu parerea. Eu mi-am propus mai mult: sa vorbesc cu prietenii mei de pe facebook fata in fata. Asa s-au nascut Intalnirile S3. Le multumesc tuturor celor care cred, ca si mine, ca e util SA INTELEGEM unde suntem si SA DEZBATEM ce avem de facut in continuare, daca vrem ca Sectorul 3 sa se dezvolte frumos si coerent! Dati share fotografiilor de la intalnirea la care ati participat si, nu uitati, hashtag ‪#‎iLoveS3‬. Asa vom arata tuturor ca noua NE PASA de locul in care traim!

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Cristian
    Diaconu o să e facă un bine maghiarilor care vor migra de la UDMR la PCM dacă UDMR va fi declarat ilegal.

Trimite un comentariu

sus