Skip to main content

Mesajul lui Traian Băsescu în care acuză Antena 3, Realitatea TV şi România TV că dezinformează, peste 1.200 de comentarii

 
Basescu
Basescu

Cele mai comentate postări. Pagina oficială a fostului preşedinte al României a fost cel mai comentat cont de Facebook din categoria politic, în perioada 11 - 13 decembrie. Mesajul lui Traian Băsescu în care acuză posturile de ştiri Antena 3, Realitatea TV şi România TV că dezinformează a adunat peste 1.200 de comentarii pe reţeaua de socializare.

Publicitate

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, deputatul Bogdan Diaconu şi Victor Ponta au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficială Traian Băsescu, 1270 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Trîmbiţaşi disperaţi ! Antena 3, al cărei fost proprietar se află în închisoare, Realitatea TV, al cărei fost finanţator se află în închisoare şi România TV, al cărei proprietar este inculpat, au declanşat o campanie furibundă în a lega cazurile de corupţie de numele Traian Băsescu. Aceste televiziuni utilizează trîmbiţaşii consacraţi în dezinformare precum Gîdea, Bogdan, Hoandră, Badea etc, dar şi proaspăta trîmbiţaşă Laura Chiriac. Trîmbiţaşii delatori ascund un lucru esenţial: toate instituţiile în care s-au produs acte de corupţie au ţinut de guvern, fie că guvernul s-a numit Tăriceanu, Boc, Ungureanu sau Ponta, iar patronii trîmbiţaşilor au fost sau sunt băgaţi pînă la gît în relaţii cu premieri sau membri ai guvernelor. Vă supără acest adevăr,trîmbiţaşi mincinoşi? În schimb, instituţiile care luptă împotriva corupţiei, chiar dacă încă nu sunt perfecte, au ţinut prin numirea în funcţiile de conducere de Preşedinte, fie că vorbim de DNA, SRI, ICCJ sau despre decizii importante ale CSAT după ce am declarat corupţia ca fiind ameninţare la siguranţa naţională. Asta puteam face ca Preşedinte. Vă supără aceste adevăruri,trîmbiţaşi imorali, sau în numele stăpînilor voştri corupţi nu le puteţi recunoaşte? Pe de altă parte, sunteţi furioşi că numele meu nu este implicat în niciunul din cazurile de corupţie făcute publice pînă acum. Vă dau o veste şi mai proastă, numele meu nu poate să apară nici în viitoarele cazuri de corupţie din timpul mandatului meu ca Preşedinte pentru simplul motiv că nu m-am implicat în ilegalităţi.

2. Pagina oficială Bogdan Diaconu, 644 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Români, ne-a ajuns! Consiliul Judeţean Harghita, controlat de UDMR, a votat astăzi ca aşa numitul steag secuiesc să devină steagul oficial al judeţului! Cum propuneţi să reacţionăm la faptul că un judeţ din România va avea ca simbolistică recunoscută oficial un simbol separatist şi autonomist maghiar?

3. Pagina oficială Bogdan Diaconu, 494 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Germania ne ameninţă că destramă Uniunea Europeană dacă nu primim imigranţi musulmani pentru că această ţară a primit deja de bunăvoie peste un milion de imigranţi din Siria numai în acest an şi acum vrea să-i distribuie peste tot în Europa. De când a devenit UE dependentă de invazia Islamului? În 2007, România a aderat la UE, nu la semilună. Vreţi să trăiţi într-o Europă a islamului?

4. Pagina oficială Bogdan Diaconu, 382 de comentarii pe Facebookla mesajul:

După votarea de ieri a aşa numitului steag secuiesc în Consiliul Judeţean Harghita ca însemn oficial al judeţului, aseară şi Laszlo Tokes a afişat la biroul său de europarlamentar de la Oradea steagul separatist al unei alte invenţii, aşa numita regiune Partium. Extremiştii maghiari se văd deja stăpâni pe Harghita, Covasna şi Mureş şi au trecut mai departe, la izolarea şi maghiarizarea unei alte zone din Transilvania. AŞA NU SE MAI POATE! Trebuie să punem capăt prin toate mijloacele separatismului maghiar până nu ne vom trezi alungaţi sau aruncaţi în aer în propria noastră ţară!

5. Pagina oficială Victor Ponta, 266 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Chiar o zi de poveste pentru cei care iubesc baschetul (şi sportul în general) în ţara noastră! Azi, la Munchen, FIBA Europe a decis oficial: 1. Pentru prima dată în istorie România va organiza Campionatul European Masculin, în 2017, la Cluj; 2. După 30 de ani (ultima dată în 1987 în Grecia) echipa noastră de băieţi participă iarăşi la CE! Este meritul celor care muncesc de mult timp la acest proiect - Federaţia Română de Baschet, Primăria Cluj şi Guvernul României; dar mai ales este meritul unor oameni care iubesc baschetul şi iubesc România (pe care îi vedeţi atât de fericiţi în poză

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tbancu tbancu
    Eu zic sa va asumati noua pozitie .... cea de formator de opinii politice
    in zona de media nu prea mai aveti treaba.
    A nu se intelege ca e ceva rau in a asuma asa ceva. Dar asa ar fi corect fata de cei ce intra pe acest site astept stiri si analize din zona media si dau de articole despre zona politica.

Trimite un comentariu

sus