Skip to main content

Minimax îşi va extinde timpul de emisie la 24 de ore, din 2016

 
Minimax îşi va extinde timpul de emisie la 24 de ore, din 2016

Televiziunea pentru copii Minimax îşi va extinde timpul de emisie, la 24 de ore pe zi, de la 1 ianuarie 2016, urmând să difuzeze în grila sa noi seriale şi o diversitate de programe, scrie Mediafax.

Publicitate

Minimax a avut ca program de difuzare intervalul orar 07.00 - 21.00 de când a fost lansat în România, în anul 2001, dar Anul Nou le va aduce copiilor români "distracţie sigură şi fără sfârşit", potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, Minimax va difuza filme speciale în ajunul Noului An, începând cu 21.00, oră de la care se va aplica începerea serviciului de transmisie de 24 de ore.

Noutăţile din ianuarie 2016:

  • în zilele săptămânii, de la ora 7.00 până la ora 21.00, programele Minimax vor conţine sezoane noi din seriale apreciate, destinate special preşcolarilor, printre care se numără "Thomas şi prietenii săi", "Ella Elefantul", "Aventurile lui Chuck şi prietenii" şi "Franklin şi Prietenii".
  • în fiecare zi de la ora 20.50, va fi difuzată o poveste care va fi adresată atât copiilor, cât şi părinţilor. Printre acestea se numără "Familia Câinilor Spaţiali" şi "Purceluşa Peppa".
  • în fiecare zi, începând cu ora 21.00, vor fi transmise lungmetraje animate, precum "Degeţica" şi "Arthur-doar Rock and Roll".
  • programele tematice vor fi difuzate la Minimax în fiecare weekend de la ora 10.30 până la ora 12.00.

În ianuarie, va avea premiera noul serial "Cronicile lui Zorro", produs în tehnica computer-generated imagery (CGI) şi bazat pe originalul "Zorro", iar sezonul al patrulea din "Fraţii Kratts în sălbăticie" şi noul "Barbie în Rock 'N' Royals " vor debuta în februarie.

În acelaşi timp, Minimax, o televiziune a copiilor cu conţinut non-violent, va continua să difuzeze serialele "Pompierul Sam", "Thomas şi prietenii săi", "Micul Prinţ", "Eu şi Mia" şi "Curiosul George".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    si de abia acum sau gandit la asta??????
  • Gelu Gelu
    Panica la Realitatea TV!

Trimite un comentariu

sus