Skip to main content

Şefa secţiei social de la Observatorul Antenei 1 a murit într-un accident de maşină

 
Iuliana Gătej - Foto: Facebook
Iuliana Gătej - Foto: Facebook
O tânără în vârstă de 30 de ani, jurnalistă la Antena 1 şi Antena 3, a murit, joi seară, în urma unui accident produs pe DN 2 E 85, în judeţul Vrancea, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac, anunţă Mediafax.
Publicitate

Este vorba de Iuliana Gătej care conducea secţia social de la Observator şi Antena 3.

Accidentul a avut loc pe DN 2, în localitatea Dumbrăveni, judeţul Vrancea. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Bogdan Toader, o tânără conducea un autoturism Land Rover dinspre Bucureşti către Focşani, iar la un moment dat aceasta a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac. În urma impactului, şoferiţa a murit pe loc.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • george george
    Dar nu zice nimeni ca avea 140 km/h? Pe plan profesional poate ca a fost responsabila dar daca ar fi intrat in alta masina recte cazul Huidu.....
  • geo geo
    Suntem alături de familia îndurerată dar să faci din această dramă o tragedie națională...să deschizi zile la rând Observatorul cu știrea asta, plus ce se difuzează la știrile Antena 3 despre acest subiect, chiar mi se pare exagerat. Si deplasat.
    Si o remarca...pina si RTVul a dat o stire despre Iuliana, pe aceeasi linie cu Antena 1, adica in care apareau mesaje si regrete ale prietenilor celei dispărute.
  • Dan Dan
    Bine ca n a omorat pealtii. Craciun fericit!
  • Pandele Pandele
    Cand esti prost, simti nevoia sa lasi si comentarii online, nea Iulica.
  • an an
    Este absolut infiorator ce s-a intamplat, cuvintele sunt de prisos, Dumnezeu sa o aibe in paza, mai ales ca s-a intamplat la o asa zi mare...
  • Iulian Iulian
    Dumnezeu sa o odihneasca!

    Craciun fericit tuturor!

Trimite un comentariu

sus