Skip to main content

O ştire de pe Adevărul despre poziţia lui Ciprian Marica cu privire la proiectul anti-fumat în spaţiile publice, sute de distribuiri

 
Sursa: Adevarul
Sursa: Adevarul

Un articol publicat de Adevărul despre poziţia fotbalistului Ciprian Marica cu privire la proiectulu de lege anti-fumat în spaţiile publice, a fost cel mai distribuit material pe Facebook, pe ziua de ieri. Ştirea intitulată „Ciprian Marica i se adresează direct premierului Dacian Cioloş. „De ce nu luaţi atitudine, domnule prim-ministru?" a fost distribuită de aproape 400 de ori pe reţeaua de socializare.

Publicitate

„Recunosc, am dorit initial o lege antifumat pentru ca ma deranjeaza enorm sa merg undeva sa mananc, iar langa mine sa fie cateva persoane care fumeaza, sa inhalez toxine si sa-mi miroasa hainele ingrozitor. M-am lovit eu de problema asta, in repetate randuri am plecat cu farfuria intr-un loc mai retras, mai departe de cei care fumau", a scris Marica pe Facebook, citat de Adevărul.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără una de pe stirileprotv.ro şi una de pe romanialibera.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Adevarul.ro, “Ciprian Marica i se adreseaza direct premierului Dacian Ciolos. “De ce nu luati atitudine, domnule prim-ministru?”, de Iulian Anghel.

- 389 share-uri pe Facebook.

2. Stirileprotv.ro, “Parlamentul a stabilit la cati caini au dreptul ciobanii. Legea “3, 2, 1 dulai”, critica de ministrul Agriculturii”.

- 231 share-uri pe Facebook.

3. Romanialibera.ro, “EXCLUSIV: Spitalul Militar din Bruxelles confirma official: toti pacientii de la Colectiv trimisi in Belgia, infectati cu bacteria”, de Petre Badica si Petrica Rachita.

- 203 share-uri pe Facebook.

4. Gandul.info, “Drumul din Piata in politica s-a oprit pe Facebook. Ce s-a ales de partidele strazii”, de Narcis Popescu.

- 195 share-uri pe Facebook.

5. Digi24.ro, “PROIECT DE LEGE. Biserica ar putea fi obligate sa plateasca taxe la stat”.

- 154 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus