Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Încrederea în Biserică s-a stins în Colectiv"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: "Încrederea în Biserică s-a stins în Colectiv"

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la încrederea pe care o au românii în biserică şi până la sancţiunile contractuale pe care ar trebui să le plătească cofetarul Tudor Constantinescu postului Pro TV pentru prejudiciile de imagine aduse.

Publicitate

Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre faptul că biserica "a pierdut fulgerător nu mai puţin de cinci procente din încrederea opiniei publice, la o lună după tragedia din clubul Colectiv, când a fost aspru criticată pentru reacţia întârziată şi inadecvată situaţiei". Materialul este intitulat "Încrederea în Biserică s-a stins în Colectiv".

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Libertatea: "Cofetarul Tudor Constantinescu, bun de plată către Pro TV. 100.000 de euro pentru nedifuzare". Tabloidul scrie că scandalul în urma căruia cel care ar fi trebuit să devină vedeta primăverii la Pro TV a ajuns după gratii şi a generat prejudicii de imagine postului.

Evenimentul zilei: "Bătălia pentru putere. Şantaj sexual în dosarul liderului PSD Mircea Govor". Ziarul notează că vicele Consiliului Judeţean Satu Mare era ameninţat cu un act din perioada Securităţii, în care scria că liderul judeţean PSD frecventa un grup cu o altă orientare sexuală, de unde aducea informaţii la poliţia politică.

Jurnalul Naţional: "Cei 70 care vor primi două pensii speciale". Cotidianul trustului Intact scrie că "deşi au plâns de mila bieţilor primari care ar ajunge la pensie săraci lipiţi pământului, nu mai puţin de 70 de aleşi tocmai s-au pricopsit cu încă un rând de pensii speciale, pe lângă cele primite ca parlamentari".

România liberă: "Raluca Prună, ministrul Justiţiei din România: Ar fi neserios să mă lansez în speculaţii cu privire la prelungirea mandatelor şefilor parchetelor". Ziarul publică astăzi, pe prima pagină, un interviu cu ministrul Justiţiei, care a explicat care sunt priorităţile pentru mandatul său. Demnitarul vrea un sistem de informatizare a instanţelor pentru toată ţară şi a precizat că va continua investiţiile în infrastructură.

Gazeta Sporturilor: "Steaua a câştigat lejer ultimul meci din 2015, 3-1 cu ACS Poli. 100% Reghe". Cotidianul de sport scrie că roş-albaştrii au călcat totul în picioare, cu Reghecampf pe bancă. 4 victorii în 4 partide.

Click!: "80 de ani împliniţi, 80 de secrete ale celei mai iubite actriţe. Stela Popescu îşi începe ziua cu o ţuiculiţă".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus