Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Legea antifumat aprinde spiritele în România"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: "Legea antifumat aprinde spiritele în România"

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la adoptarea legii antifumat şi până la bilanţul primului an de preşedinte a lui Klaus Iohannis. Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre adoptarea legii prin care va fi interzis fumatul în spaţiile publice închise şi în locurile de joacă. "Legea antifumat aprinde spiritele în România", titrează Adevărul, pe prima pagină.

Publicitate

"Nefumătorii salută noua lege care interzice fumatul în spaţiile publice închise, jubilând la limita decenţei şi dincolo de ea, în mesaje postate pe internet. De cealaltă parte, în tabăra fumătorilor, mulţi sunt revoltaţi de trecerea legii de parlament ţi vorbesc în mesajele lor despre discriminare, atitudine nazistă şi legi fasciste", scrie Adevărul, în deschiderea ediţiei de astăzi.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

România liberă: "Un an cu Klaus Iohannis preşedinte. Cum arată 'România lucrului bine făcut'". Ziarul a inventariat temele fierbinţi ale primelor 12 luni cu noul şef de stat. "La un an de zile după ce a devenit preşedinte, Klaus Iohannis a 'bifat' principalele solicitări ale propriului electorat: înlocuirea lui Victor Ponta din funcţia de premier şi promulgarea legii votului prin corespondenţă", scrie RL.

Evenimentul Zilei: "După 26 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, generalul Vlad Iulian, fostul şef al Secutităţii, confirmă Lovitura de Stat". EVZ continuă publicarea unui serial dedicat cotiturii istorice din decembrie 1989. "S-a încercat, folosindu-se tot felul de provocări şi tertipuri, crearea unor conflicte grave între Securitate şi Armată, astfel încât că tragă unii în ceilalţi", spune generalul Vlad Iulian, în materialul realizat de Evenimentul zilei.

Jurnalul Naţional: "Dosarul Popoviciu stă de 3 ani prin instanţe". Ziarul scrie că una dintre cele mai mari fraude imobiliare, în spatele căreia se află Puiu Popoviciu, se judecă de fix trei ani de zile la Curtea de Apel Bucureşti. "Este vorba despre afacerea celor 224 de hectare de teren pe care astăzi se află complexurile comerciale din nordul Capitalei", scrie JN.

Gazeta Sporturilor: "De neoprit!". Cotidianul de sport scrie că handbalista Cristina Neagu, cu 15 goluri marcate aseară, în 'sferturi', a dus naţionala României în semifinalele mondiale.

Libertatea: "Dezvăluirile Libertatea au avut efect. Costea a fost dat afară!". Tabloidul scrie că "în urma publicării unor dovezi indubitabile a faptului că Mihai Costea, fotbalist la FC Voluntari, joacă la pariuri, conducerea clubului a hotărât să-i încheie contractul".

Click!: "Reţetele secrete de post ale vedetelor". Publicaţia tabloidă a stat de vorbă cu Irina Loghin şi Cornelia Lupu Rednic despre reţetele de post pe care le gătesc în această perioadă.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):


Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tigaraelectronica tigaraelectronica
    O sa le aprinda mai ales dupa sarbatori. Toti spun ca tigara electronica e mai buna, odata cu adoptarea acestei stupide legi.
  • Iulian Iulian
    In care tari se interzice fumatul in spatiile publice inchise?

    Un an cu Iohannis.. ce a facut pentru ROMANIA? PENTRU ROMANI?

Trimite un comentariu

sus