Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Şeful SRI, cu ochii pe ISIS: "9.000 de persoane au 'interzis' în România"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: Şeful SRI, cu ochii pe ISIS: "9.000 de persoane au 'interzis' în România"

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la posibilitatea unei ameninţări teroriste la adresa României, la viaţa amoroasă a Danielei Crudu şi secrete din viaţa personală a Cristinei Bălan, câştigătoarea Vocii României.

Publicitate

Eduard Hellvig a vorbit pentru Adevărul despre ameninţarea teroristă la adresa României, despre ascultarea telefoanelor, despre relaţia cu prim-adjunctul său, Florian Coldea, dar şi despre relaţia cu serviciile de informaţii cu alte ţări.

"Eduard Hellvig a atras atenţia că România nu e ferită de potenţiale atacuri teroriste, numai în acest an fiind interzis accesul în ţară a 246 de persoane despre care existau informaţii că sunt conectate cu fenomenul terorist", scrie Adevărul, pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Serial EVZ: 26 de ani de la evenimentele din decembrie 1989. Jurnaliştilor de la Săptămânalul Zig-Zag le-a fost clar de la începutul anului 1990 că Revoluţia a fost Lovitură de Stat". Cotidianul scrie că "săptămânalul Zig-Zag a fost prima publicaţie din România care a pus, încă din anul 1990, problema că răsturnarea regimului lui Nicolae Ceauşescu a fost rodul unei lovituri de stat".

România liberă: "Ţăranii, disperaţi să îşi vândă porcii cu 5 lei kilogramul". Ziarul scrie că preţul pentru un kilogram de porc, în viu, a ajuns să fie derizoriu anul acesta în târgurile comunale din sudul României.

Jurnalul Naţional: "Rus şi Blaga, afaceri cu un magnat controversat". Cotidianul trustului Intact scrie că "fostul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, este implicat în afaceri cu unul dintre operatorii privaţi care activează pe calea ferată din România".

Gazeta Sporturilor: "Aur vopsit în bronz". Ziarul de sport scrie că România a încheiat Mondialul "în stil de mare echipă, după ce a distrus Polonia în finala mică: 31 - 22".

Libertatea: "Cruduţa a semnat cu mâna ei clauza care o desparte de Ouatu. Contract de castitate". Tabloidul scrie că actul de colaborare încheiat cu Antena 1 pentru emisiunea Burlăciţa îi interzice Danielei Crudu să se afişeze cu alt bărbat decât câştigătorul show-ului încă trei luni de acum înainte.

Click!: "6 secrete ale câştigătoarei de la Vocea României". Printre secretele dezvăluite de Click se numără faptul că marea câştigătoare a Vocii este mama unor gemeni "concepuţi la cinci zile distanţă".

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus