Skip to main content

Serialul Deschide ochii, cu Victor Rebengiuc, va debuta pe 4 ianuarie la Pro TV

 
Serialul Deschide ochii, cu Victor Rebengiuc, va debuta pe 4 ianuarie la Pro TV

Pro TV va difuza serialul românesc Deschide ochii din 4 ianuarie de la 20.30. Producţia ce poartă semnătura regizorului Iura Luncaşu îi are în distribuţie pe Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Aylin Cadir, Răzvan Vasilescu, Radu Gabriel, Luminiţa Gheorghiu, Andreea Vasile şi Sergiu Costache.

Publicitate

Producţia românească va avea şase episoade, fiind difuzate câte două pe zi, şi va prezenta povestea unui avocat nevăzător.

Victor Rebengiuc:

„Interpretez rolul unui avocat dedicat justiţiei, dreptăţii, un avocat care este alături de oamenii simpli, care îşi găsesc cu greu dreptatea, pentru că nu au suficienţi bani. Marea provocare pe care am avut-o cu rolul a fost faptul că am avut de interpretat un personaj lipsit de vedere, a trebuit să mă documentez. Am fost în asociaţii de nevăzători şi am cunoscut oameni absolut minunaţi, de o generozitate fără margini, optimişti, tonici, care m-au inspirat în vedere cu acest personaj. Am jucat cu mare plăcere alături de actori buni, Andi Vasluianu, Aylin Cadir, Luminita Gheorghiu şi alţi câţiva tineri extrem de talentaţi. Iar Iura Luncaşu, regizorul serialului, a fost la înălţime, modul în care a desfăşurat lupta noastră cu rolurile a fost magnific.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vlad Vlad
    Vreau sa stiu daca serialul se va termina dupa 6 episoade sau va continua in cazul in care va avea succes?

Trimite un comentariu

sus