Skip to main content

Când va fi ultima difuzare Tânăr şi neliniştit în România. Serialul se opreşte la episodul 5.201

 
Când va fi ultima difuzare Tânăr şi neliniştit în România. Serialul se opreşte la episodul 5.201

Serialul Tânăr şi neliniştit va ajunge la final la sfârşitul acestui an. Acasă TV, postul care a difuzat serialul în ultimul an după ce a fost preluat de la Pro TV, va fi oprit de la difuzare la sârşitul acestei luni după aproape 20 de ani.

Publicitate

Ultimul episod, cel cu numărul 5.201, va fi difuzat de Acasă TV pe 30 decembrie, la ora 14.00.

Practic, deşi au trecut 20 de ani, scenariul Tânăr şi neliniştit se opreşte în România la ...jumătate. În SUA, serialul se filmează şi în prezent, depăşind 10.000 de episoade.

Reamintim că Pro TV a decis să renunţe la difuzarea în ţara noastră a serialului după aproape 20 ani, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră. Tânăr şi neliniştit a fost în primă fază pe Pro TV până în 2014, fiind mutat apoi la Acasă TV.

PRO TV transmitea episoade la o distanţă de cinci ani de Statele Unite, potrivit paginii de Wikipedia a producţiei.

În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului. Astfel, din vara lui 1996 şi până în toamna anului 2014 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2009.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ani ani
    Pacat de atitia oameni care au fost fideli acestui post de tv,Difuzeaza o multime de filme slabe de doi bani,si emisiuni la fel de doi bani ,
  • rusu claudiu rusu claudiu
    Dupa 20 de ani Protv a facut cea mai mare nemernicie oprind serialul ..Ea ramane o televiziune de joasa speta..Daca Antena 1 l-ar difuza si-ar face prieteni pe viata..In Romania sunt din pacate doar un pic peste 1 milion de fani adevarati..dar eu zic ca merita sa ne faca fericiti..In Franta care se stie ca este tara europeana cu cei mai multi fani Tanar si Nelinistit (peste 50% din populatia tarii),daca opreau serialul ..iesea Revolutie pe strazi...La noi din pacate sunt multi fani ai serialelor spaniole,turcesti ,romanesti cu *** .etc..Haide sa apreciem bunul gust si seriale de buna calitate..Tanar si Nelinistit a tratat decenii la rand subiecte si probleme grave ale vietii de zi cu zi si solutiile alese la rezolvarea lor..Este un serial aducativ atat pentru noi adultii ,dar si pentru adolescenti..Acolo in serial nu auzi niciodata injuraturi sau porcarii..ci metode de a interactiona si a comunica cu ceilalti .Modul si metode de a comunica cu partenerul de viata si nu numai...Sa dea Dumnezeu ca,Antena 1 sa fie televiziunea salvatoare ...
  • baldea elisabeta baldea elisabeta
    Sunt f.dezamagita de acest post !Eu sincera sa fiu din decembrie nici nu ma mai uit la voi ! Am urmarit cu mult drag acest serial fin 1997! Ati avut mare audienta cu acest serial !
  • Elena Elena
    Sa va fie rusine pro tv!sunt o doamna care sufera dupa film.
  • Bibi Bibi
    Era corect ca serialul sa nu se termine cu"din eposodul urmator"ci macar cu un scurt rezumat scris al urmatoarelor episoade din sezon.A ramas totul imprastiat si fara sens!Stiu ca nu cititi aceste randuri!
  • Iuliana Iuliana
    V-am respectat,s-a terminat!
  • stefanovici stefanovici
    rusine sa va fie de ce ati transmis 24 ani daca nu santeti capabili sa transmiteti mai departe episoadele ramase din tinar si nelinistit..Oare citeste cineva aceste comentarii nu vad nici un raspuns vreau un raspuns la acest comentariu sa-u aceste doua progrrame vor zbura din grila de programe vreau raspuns multumesc
  • Marian Marian
    pro tv,să vă fie RUȘINE !!! Mi-am dedicat ultimii 15 ani din viața asta amara să văd acest film iar voi IDIOȚILOR îl opriți pur și simplu fără nicio explicație. Sunteți un canal de *** plin de moldoveni expirați !!!! Am șters acest *** canal din grila de programe, așa cum au făcut mii de alți oameni care au crezut în voi odată.... RUȘINE, RUȘINE, RUȘINE SĂ VĂ FIE !!!!! NU AVEȚI RESPECT FAȚĂ DE CEI CARE V-AU IUBIT ACEST CANAL !!!! NU meritați RESPECTUL NOSTRU !!!!
  • Vanessa Vanessa
    Băi fraților pe ăștia de la PRO TV nu-i interesează comentariile noastre de pe forumuri.Trimiteți comentariile pe mail-ul lor ca să-l citească ( [email protected] )
  • gaspar irma gaspar irma
    Asteptam sa difuzati in ontinuare serialul.
  • rozalia orban rozalia orban
    Ar fi bine sa difuzati filmul in continuare,deoarece asteptam sa-l vedem! Unde sa apelam pentru intelegere? Ne raspunde cineva la intrebare,dl.lor competenti?
  • Viorica Viorica
    Sa va ia naiva! Ne intoxicați cu idioții de LA BLOC,și renunțați la TINAR și NELINISTIT!
  • Mihaela Mihaela
    Rusineeee Pro tv sunte ti jalnici
  • Luiza Luiza
    Daca nu sunteti in stare sa m ai difuzați acest serial extraordinar inseamna ca v ati dus de rapa.Nici eu si nici prietenele mele nu ne vom m ai uita la Pro tv.
  • irina ardeu irina ardeu
    La fel de dezamăgita.....ca și restul fanilor

Trimite un comentariu

sus