Skip to main content

Când va fi ultima difuzare Tânăr şi neliniştit în România. Serialul se opreşte la episodul 5.201

 
Când va fi ultima difuzare Tânăr şi neliniştit în România. Serialul se opreşte la episodul 5.201

Serialul Tânăr şi neliniştit va ajunge la final la sfârşitul acestui an. Acasă TV, postul care a difuzat serialul în ultimul an după ce a fost preluat de la Pro TV, va fi oprit de la difuzare la sârşitul acestei luni după aproape 20 de ani.

Publicitate

Ultimul episod, cel cu numărul 5.201, va fi difuzat de Acasă TV pe 30 decembrie, la ora 14.00.

Practic, deşi au trecut 20 de ani, scenariul Tânăr şi neliniştit se opreşte în România la ...jumătate. În SUA, serialul se filmează şi în prezent, depăşind 10.000 de episoade.

Reamintim că Pro TV a decis să renunţe la difuzarea în ţara noastră a serialului după aproape 20 ani, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră. Tânăr şi neliniştit a fost în primă fază pe Pro TV până în 2014, fiind mutat apoi la Acasă TV.

PRO TV transmitea episoade la o distanţă de cinci ani de Statele Unite, potrivit paginii de Wikipedia a producţiei.

În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului. Astfel, din vara lui 1996 şi până în toamna anului 2014 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2009.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    Va rugam . Vrem un raspuns : de ce nu se mai difuzeaza " tanar si nelinistit "?
  • Casi Casi
    Si eu sunt trista...il urmaream de la 15 ani...iar acum am 30 si sincer, nu m-am saturat de el! Vorbeau o engleza atat de curata si corecta! Mi-a placut enorm si imi pare rau ca nu se mai difuzeaza!
  • Szabo Szabo
    Cred ca ar trebui sa revizuiti programele,in loc sa transmiteti toate prostiile mai bine a-ti fi lasat serialul Tinar si nelinistit, a fost atita lume dezamagita ,printre care si eu,cind am vazut ca nu mai transmiteti filmul. Dar cred ca de geaba mai scriem ca tot asa nu se face nimic,noi suntem nesemnicativi in comparatie cu ei.
  • Pop Stefana Pop Stefana
    Fara cuvinte...sunteti jalnici si lipsiti de bun simt! Chiar nu va pasa de miile de fani care urmaresc de atatia ani acest serial? Fara noi care va urmarim emisiunile, sunteti nuli ! Si asa ne rasplatiti?? Difuzati din nou si in continuare serialul, altfel nu ma voi mai uita pe pro-tv, la nici o alta emisiune.
  • un fan y&r un fan y&r
    Asa e la noi in Romania.
    Tot ce e bun trebuie stricat.
    Pana la urma care e cauza intreruperii????
    Bine ca sunt show-uri cu botoxate si drogate cu divorturi si impacari , cu blesteme cu pitipoance .....turcisme..
    Foarte trist...... dupa 20 de ani , noi telespectatorii care va ridicam ratingul de vizualizare..... Nu meritati nici o ora tv deschis la acasa sau protv.
  • Lory Lory
    Daca pro tv nu mai e in stare sa difuzeze un serial atat de indragit sa il preia antena 1 care devine lider de piata incetul cu incetul
  • Rodica Rodica
    Cum ati putut sa întreruperi un serial atât de frumos? Il urmărim de ani. Este lipsa de respect!
  • Helen Helen
    Difuzati filmul din nou, va roooog
  • Maria Maria
    Îmi pare tare lău pentru ......desfiinţarea serialului. Îl urmăream zilnic şi încă nu mă săturasem de el. mai ştiu şi alte persoane care-l regretă. Poate se va găsi o soluţie......
  • Iuliu
    sunt total dezamagit!
    daca o scoteati pe Esca nu era asa de mare problema.
  • David Nina David Nina
    DOAR pentru acest serial deschideam tv , ma relaxa , îmi pare rau !
  • Carmen Carmen
    DEZAMAGIRE!!!!!!!!urmaream acest serial in fiecare zi si era din ce in ce mai interesant.Rusine ca l-ati taiat ca sa dato tot felul de prostii.
  • Ioana Ioana
    Dezamagitor; intr-adevar era un soap dar ceea ce au uitat domnii de la trustul pro e ca unii dintre noi am crescut cu acest serial; ,il urmaream in familie ca Dallas-ul si pentru unii dintre noi e o modalitate de a continua unele obiceiuri din familie ; cred ca e o lipsa de respect pentru telespectatori inceputa din momentul in care serialul a fost mutat pe Acasa unde era singulul mai de Doamne-ajuta!
  • liliana pata liliana pata
    Ne pare rau ,poate gasiti o metoda sa l mai difuzati ,pentru noi era o relaxare s au te puneai in pat si te mai odihneai aveai un motiv .
  • alexandru rat alexandru rat
    dezamagita

Trimite un comentariu

sus