Skip to main content

TOP. O ştire de pe Gandul.info despre legea antifumat, peste 3.000 de distribuiri pe Facebook

 
Foto: Gandul.info
Foto: Gandul.info

O ştire publicată de Gandul.info despre adoptarea legii antifumat în spaţiile publice a fost printre cele mai distribuite materiale pe Facebook, pe ziua de ieri. Materialul intitulat "Legea ANTIFUMAT a fost adoptată. Spaţiile publice în care va fi INTERZIS să aprinzi o ţigară" a fost distribuit de peste 3.000 de ori pe reţeaua de socializare.

Publicitate

"Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, a votat marţi legea referitoare la interzicerea fumatului în toate spaţiile publice închise cu 164 voturi „pentru” şi 20 „împotrivă”. Legea va intra în vigoare la 45 de zile de la publicarea sa în Monitorul Oficial, după promulgarea sa de preşedintele Klaus Iohannis. Potrivit noilor prevederi fumatul va fi interzis total, printre altele, în cluburi, baruri, restaurante, în taxiuri, instituţii de învăţământ, spitale, precum şi la locurile de joacă pentru copii indiferent dacă acestea sunt în aer liber sau în spaţiu închis", scrie Gandul.info.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără unul de pe site-ul Digi24.ro şi două de pe HotNews.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Gandul.info, “Legea antifumat a fost adoptata. Spatiile publice in care va fi interzis sa aprinzi o tigara”, de Narcis Popescu

- 3.151 share-uri pe Facebook.

2. Digi24.ro, “Fumatul interzis in cluburi si restaurante”, autor neprecizat

- 2.079 share-uri pe Facebook.

3. Gandul.info, “Primarii care refuza arborarea drapelului isi pierd mandatul”, de Catalina Manoiu

- 988 share-uri pe Facebook.

4. HotNews.ro, “Camera Deputatilor a adoptat legea care interzice fumatul in toate spatiile publice inchise. Legea merge la promulgare”, de Iulia Rosca

- 690 share-uri pe Facebook.

5. HotNews.ro. “Peste 3.000 de ciobani au protestat in Parcul Izvor impotriva legii care limiteaza numarul de caini/ Protestatarii au rupt cordonul de jandarmi”, de R.M.

- 614 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus