Skip to main content

TOP. Un concurs al brandului Logitech, peste 700 de comentarii pe Facebook

 
TOP. Un concurs al brandului Logitech, peste 700 de comentarii pe Facebook

Un concurs dedicat sărbătorilor de iarnă lansat de brandul Logitech a fost cea mai comentată postare de pe Facebook, din categoria IT&C. Mesajul care explica modul în care internauţii pot participa la concurs şi detalii despre premiile puse în joc a adunat peste 700 de comentarii pe reţeaua de socializare.

Publicitate

În topul postărilor din categoria mancare şi băutură cu cele mai multe comentarii, Telekom, Samsung şi Vodafone au câte un mesaj publicat pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei IT&C.

1. Pagina oficiala Logitech Romania, 709 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Fiţi foarte atenţi la filmuleţul următor! Depistaţi câte produse Logitech se află în film, precizaţi numărul lor iar cei care au răspuns corect intră în cursa pentru câştigarea a două premii. Da, vom avea doi câştigători. Premiile sunt tastatura Logitech Keys to Go si sistemul audio Logitech Z533. Mult succes!

2. Pagina oficiala Telekom Romania, 31 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Calificate în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Handbal, româncele vor lupta pe tărâm danez unde vor întâlni echipa gazdă, Danemarca. Le ţinem din nou pumnii miercuri, de la ora 21:45, în direct la Dolce Sport 1. Meciul poate fi văzut şi pe telekomtv.ro

3. Pagina oficiala Samsung Mobile Romania, 28 de comentarii pe Facebook la mesajul:

A fost odată ca ni... Am glumit! Haideţi să ne jucăm cu aplicaţia Samsung Ecotic şi puteţi câştiga un Tab S2!

4. Pagina oficiala Vodafone Romania, 21 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Orice acţiune pe care o faci în aplicaţia MyVodafone până la 5 ianuarie 2016, fie că plăteşti, reîncarci sau activezi extraopţiuni, te înscrie automat în tragerea la sorţi pentru un Samsung Galaxy S6!

5. Pagina oficiala Vodafone Romania, 18 comentarii pe Facebook la mesajul:

Adu-i un zâmbet pe buze colegei care a nimerit să aibă biroul fix lângă uşă, cu un şal care să-i ţină de cald. Fă o poză, posteaz-o cu ‪#‎DaruiesteBucurie‬ şi provoacă-ţi prietenii să facă la fel.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus