Skip to main content

Un articol ZF despre salariul minim care nu va fi majorat la 1 ianuarie, peste 1.500 de distribuiri pe Facebook

 
Un articol ZF despre salariul minim care nu va fi majorat la 1 ianuarie, peste 1.500 de distribuiri pe Facebook

O ştire publicată de Ziarul Financiar cu declaraţia ministrului Finanţelor despre salariul minim, care nu va beneficia de o majorare de la 1 ianuarie, a fost cel mai distribuit articol pe Facebook, pe ziua de ieri. Materialul intitulat "Ministrul finanţelor: Salariul minim nu creşte la 1.200 lei. În Brazilia sau India săracii lucrează şi pe doi lei" a fost distribuit de peste 1.500 de ori pe reţeaua de socializare.

Publicitate

"Salariul minim nu va fi majorat la 1 ianuarie, de la 1.050 lei la 1.200 lei, întrucât este nevoie de un studiu de impact al acestei creşteri asupra competitivităţii României şi a mediului privat, unde este posibilă o migrare spre economia gri sau neagră", a afirmat ministrul finanţelor, Anca Dragu, potrivit Ziarului Financiar.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără una de pe antena3.ro şi una de pe adevarul.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. zf.ro, “Ministrul finantelor: Salariul minim nu creste la 1.200 lei. In Brazilia sau India saracii lucreaza sip e doi lei”, de Raluca Ghinea.

- 1596 share-uri pe Facebook.

2. Antena3.ro, “Sinteza zilei: Presa din Austria preia dezvaluirile Antena 3. Jaful din padurile romanesti uimeste occidentul”.

- 595 share-uri pe Facebook.

3. Adevarul.ro, “Acasa la “teroristul” Beke Istvan Attila. De la paradisul figurinelor Kinder la visul Ungariei Mari”, de Monika Krajnika.

- 513 share-uri pe Facebook.

4. Digi24.ro, “Dacian Ciolos il asigura pe Patriarh ca Guvernul va asigura finantare pentru investitiile importante”.

- 322 share-uri pe Facebook.

5. Mediafax.ro, “Ridzi despre Iohannis, pe blog: Am fost naiva sa cred ca un om care nu are copii nu are o piatra in loc de inima”, de Andreea Unturica.

- 226 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus