Skip to main content

Moise Guran cu un episod din emisiunea Clubul celor care muncesc, de pe biziday.ro, peste 220 de distribuiri pe Facebook

 
Moise Guran cu un episod din emisiunea Clubul celor care muncesc, de pe biziday.ro, peste 220 de distribuiri pe Facebook

Un episod din emisiunea lui Moise Guran Clubul celor care muncesc, difuzată de postul Digi 24, a fost printre cele mai distribuite postări pe Facebook. Articolul intitulat "Clubul celor care muncesc în România, episodul 25: Informatic Nation" a fost distribuit de aproape 230 de ori pe reţeaua de socializare.

Publicitate

Între cele mai distribuite postări de pe bloguri se numără una de pe blogul lui Cătălin Tolontan şi una de pe blogul Oanei Cuzino.

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi FacebrandsPRO:

1. biziday.ro, “Clubul celor care muncesc in Romania, episodul 25. Informatic Nation”, 228 share-uri pe Facebook.

2. contributors.ro, “Cati trebuie sa mai moara in spitale pana cand dr. Arafat ne da voie sa schimbam sistemul de sanatate?”, , 215 share-uri pe Facebook.

Din material:

Ar fi îngrozitor dacă nici după drama de la Colectiv politicienii nu ar înţelege că sistemul de sănătate din România trebuie reformat din temelii. Ştiu că vă este frică de reforme, stimaţi politicieni. Ştiu că sunteţi cu ochii pe banii care ajung şi la voi, pentru că sistemul este corupt până la miez. Ştiu că vă este teamă de reacţia lui Raed Arafat, de Antena 3 şi de ceea ce s-a întâmplat în ianuarie 2012, când lumea a ieşit în stradă. Dar sunt deja prea mulţi oameni care mor cu zile ca să mai continuaţi aşa.

3. playtech.ro, “Rotatia pamantului incetineste: care e motivul si cum ne afecteaza asta”, 105 share-uri pe Facebook.

Topirea gheţarilor, generată de încălzirea globală, pare să fie motivul pentru care mişcarea de rotaţie a Pământului încetineşte. Forţa din spatele acestei modeste, dar totuşi perceptibile schimbări a fost depistată de sateliţi şi alte metode similare. „Pentru că gheţarii se află la laltitudini mari, atunci când se topesc distribuie apă către latitudini mai mici, precum un patinator care îşi îndepărtează mâinile de corp pentru a-şi ţine corpul sub control”, a explicat Jerry Mitrovica, geofizician la Universitatea Harvard.

4. oanacuzino.ro, “Sanatatea e cel mai de pret cadou”, 52 share-uri pe Facebook.

in sărbătorile şi în goana după cadouri uităm de multe ori că este important să le oferim celor dragi daruri de preţ, care să îi ajute să fie mai sănătoşi şi mai fericiţi. Vă mărturisesc că anul acesta, pe lista mea de cadouri se află şi un lucru mai puţin obişnuit: o periuţă de dinţi electrică. Am avut recent ocazia să testez noua periuţă electrică Oral-B SmartSeries şi am fost atât de mulţumită de ea, încât mi-am propus să profit de prima ocazie şi să ajut pe cineva drag să se bucure de aceleaşi efecte uimitoare. Până la urmă, ce cadou poate fi mai potrivit decât un „ajutor” care să ne menţină sănătoşi?

5. tolo.ro, “Kovesi cere redeschiderea dosarului sponsorizarilor primate de pompieri, cel pe care DNA l-a clasat de doua ori inainte de incendiul de la COLECTIV!”, 33 share-uri pe Facebook.

Din material: Şefa DNA face mutări din care rezultă că ancheta incendiului de la Colectiv se poate îndrepta şi către şefii pompierilor. Acum trei zile, vineri, 11 decembrie 2015, Tribunalul Militar din Copou a judecat redeschiderea urmăririi penale în procesul prin care şeful ISU Bacău, colonelul Ioan Mihalache, fusese cercetat pentru sponsorizările pe care inspectorii de pompieri din subordinea sa le solicitaseră firmelor din Bacău. Iniţial, DNA clasase de două ori acest caz.Dar, după catastrofa de la Colectiv, Laura Codruţa Kovesi e de altă părere decît cei doi magistraţi militari din subordinea sa. Şi contrazice inclusiv raportul corpului de control de la IGSU, care nu văzuse nici el vreo problemă în rutina sponsorizărilor. Şefa DNA a emis o Ordonanţă în care cere redeschiderea dosarului sponsorizărilor. Subiectul sponsorizărilor cerute de pompieri a intrat în atenţia publicului după ce Gazeta Sporturilor a scris începînd cu 5 noiembrie despre sumele de bani pe care inspectorii de la Avizare, Prevenire şi Control din cadrul ISU Bucureşti le cereau firmelor pe parcursul anilor 2012-2014.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus