Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Nouă spioni ai Securităţii, defectori în Occident"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: "Nouă spioni ai Securităţii, defectori în Occident"

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la Spionii lui Ceauşescu care l-au trădat pe dictator şi până la legea privind insolvenţa persoanelor fizice, care ar urma să intre în vigoare începând din 31 decembrie 2016.

Publicitate

Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol exclusiv despre mai mulţi ofiţeri de Securitate care au defectat înaintea lui Ion Mihai Pacepa. "Nouă spioni ai Securităţii, defectori în Occident", este titlul de pe coperta cotidianului Adevărul.

"După fuga lui Ion Mihai Pacepa în vara anului 1978 în Statele Unite ale Americii, Securitatea a demarat o anchetă fără precedent, care a dezvăluit cât de putred era sistemul armatei secrete a dictatorului", scrie Adevărul.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Avertisment de la specialişti. Părinţii declaraţi în faliment şi-ar putea pierde, temporar, copiii". Începând din 31 decembrie 2016, va intra în vigoare Legea privind insolvenţa persoanelor fizice, o lege care ar fi trebuit adoptată încă de la aderarea României la Uniunea Europeană. Persoanele divorţate, odată intrate în insolvenţă, riscă să le fie luaţi, temporar, copiii pe care îi au în îngrijire.

România liberă: "Cine vor fi urmaşii baronilor locali?". Partidele se află în plin proces de stabilire a candidaţilor pentru alegerile locale, după ce mai mulţi grei ai administraţiei locale au ieşit din cărţi din cauza problemelor penale.

Jurnalul Naţional: "Plătim dublu utilităţile cu cele mai mici salarii din UE". Statisticile care scufundă România: 20% din venituri se duc pe întreţinerea casei. Un german are un venit mediu de 4,86 ori mai mare decât un român, un finlandez de 4,69 ori, iar în Grecia venitul mediu este de 1,73 de ori mai mare decât în România.

Gazeta Sporturilor: "De ce nu e Mutu în poza Stelei?!" Deşi Reghe a insistat, Mutu nu se regăseşte între cei 9 fotbalişti pe care Steaua i-a prezentat ieri, la Belek. "După ce Becali l-a împrumutat cu bani, Mutu a refuzat să-i restitutie şi chiar l-a ameninţat pe patronul Stelei că-i rupe mâinile. Iar Becali n-a uitat", povesteşte Ovidiu Ioaniţoaia.

Libertatea: "Vocea României nu 'cântă' la telefon". Nigerianul Tobi Ibitoye, care a participat la Vocea României, trăieşte de un an şi două luni fără mobil. Artistul a luat decizia din ambiţie, după o discuţie cu mama lui.

Click!: "Valentina avea doar 16 ani când a început relaţia cu Dorin Drăgan. Pelinel, părăsită de primul iubit pentru că era rea".

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus