Skip to main content

Al Jazeera America se închide. Motivul: „modelul nostru de business nu poate fi susţinut în climatul economic al Statelor Unite”

 
Al Jazeera America se închide. Motivul: „modelul nostru de business nu poate fi susţinut în climatul economic al Statelor Unite”
Al Jazeera America va închide televiziunea prin cablu şi zona de digital până la 30 aprilie, potrivit unui anunţ al companiei. Decizia a fost luată de boardul de directori al reţelei de televiziune, argumentând că „modelul nostru de business nu poate fi susţinut în actualul climat economic al Statelor Unite”.
Publicitate
„Ştiu că închiderea Al Jazeera America va fi o mare dezamăgire pentru toţi cei care au lucrat pentru noi”, se mai arată în mesajul conducerii pentru angajaţii televiziunii.

Anunţul legat de închiderea Al Jazeera America coincide cu decizia grupului de a extinde operaţiunile internaţionale de digital şi pe teritoriul Statelor Unite. „Pe măsură ce audienţa îşi îndreaptă atenţia către platforme multiple, inclusiv variantele de mobile, pentru ştiri şi informaţii, această expansiune va permite consumatorilor din SUA şi din afară să aibă acces la informaţii oriunde s-ar afla”, a anunţat The Al Jazeera Network, grupul internaţional.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus