Skip to main content

Therme din nou. Adela Pârvu de la Visuri la cheie, sute de share-uri cu materialul despre centru cu apă termală

 
Therme din nou. Adela Pârvu de la Visuri la cheie, sute de share-uri cu materialul despre centru cu apă termală

BLOGOSFERĂ. Un articol scris de Adela Pârvu, membră a echipei Visuri la cheie, despre Therme, noul centru de relaxare cu apă termală deschis lângă Bucureşti a fost cea mai distribuită postare de pe un blog pe Facebook.

Publicitate

Materialul intitulat "Tradiţia ingineriei româneşti reactivată pentru cel mai amplu proiect spa cu apă termală din Europa" a fost distribuit de peste 740 de ori pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Între cele mai distribuite postări de pe bloguri se numără una de pe Biziday.ro şi una de pe blogul Cristinei Bazavan.

O selecţie de materiale de pe bloguri şi platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi FacebrandsPRO:

1. Adelaparvu.com, “Tradiţia ingineriei româneşti reactivată pentru cel mai amplu proiect spa cu apă termală din Europa”, 743 share-uri pe Facebook.

2. Biziday.ro, “Republica Moldova – oglinda strâmbă a României”, de Moise Guran, 302 share-uri pe Facebook.

Din material:

În general, românilor le pasă mult prea puţin de ceea ce se întâmplă în Republica Moldova, din păcate. Absentă dintre graniţele României în perioada în care s-a cimentat conştiinţa naţională, Basarabia nu mai reuşeşte să fie România pentru actuala generaţie de români, pentru cei care de la Prut puteau veni cel mult tancurile ruseşti în epoca în care Ceauşescu făcea pe independentul în cadrul blocului comunist. O altă generaţie şi o altă istorie predată în şcoli vor recupera probabil sentimentele mai bune ale societăţii româneşti pentru Republica Moldova, dar, până atunci, stimaţi români, băgaţi de seamă la ce se întâmplă la Chişinău. Chişinăul este replica mimetică, aproape caricaturală a Bucureştiului. Căci sângele apă nu se face, nici când e de bine, nici când e de rău.

3. Bazavan.ro, “#Colectiv – Inca o lectie grea invatata via Angela Gheorghiu”, 157 share-uri pe Facebook.

Din material:

Speta suna asa: Angela Gheorghiu, profund marcata de nenorocirea de la Colectiv, a decis in decembrie 2015 sa faca prima ei gala caritabila in Romania si prima gala pe care a organizat-o vreodata de la cap la coada, ca sa stranga fonduri pentru victimele de la Colectiv. Numai ca banii incasati din bilete – adica 231.525 RON – care ar fi trebuit sa fie achitati de operatorul S.C. Project Expoziţie Games & Sports S.R.L (biletoo.ro) catre Fundatia Pretuieste Viata nu au fost nici pana acum livrati.

4. Airlinestravel.ro, “Bază Ryanair la Timişoara: Bucureşti, Berlin, Bruxelles Crl., Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted şi Milano Bergamo”, de Sorin Rusi, 129 share-uri pe Facebook.

Din material:

Ryanair a anunţat astăzi, 14 Ianuarie, deschiderea bazei cu numărul 78 pe Aeroportul Internaţional Timişoara “Traian Vuia”. Baza căreia Ryanair îi va aloca o aeronavă (o investiţie de 100 Milioane $) va fi operaţională începând cu 1 Noiembrie 2016. De pe aeroportul bănăţean vor fi operate 7 noi rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar şi o nouă rută catre Bucureşti cu o frecvenţă de două zboruri pe zi. Prima bază românească a Ryanair va servi 575 000 de noi clienţi pe an, respectiv va susţine 430 de locuri de muncă, conectate activităţilor Aeroportului Internaţional Timişoara.

5. Bloguri Adevarul, “„Nemernicilor, ieşiţi în faţă cei care vă folosiţi de Biserica mea şi asumaţi-vă greşelile!””, de Radu Preda, 123 share-uri pe Facebook.

Din material:

Aflu cu stupoare că unii profesori de teologie ortodoxă de la noi au girat, sub semnătură şi antrenând bunul renume al Universităţilor din care fac parte, lucrări ale savanţilor din puşcăriile nostre. DE ACELASI AUTOR O întrebare bună Faceţi precum Dumnezeu: deveniţi oameni! Revolta interioară nu poate fi exprimată suficient prin cuvinte. Aproximativ, aşadar, mă simt trădat, dus cu vorba, înşelat, trădat. Pentru că, generic, universitarii ar trebui să fie loiali unor valori şi principii specifice, să aibă gelozia şi temeritatea aferente pentru a le apăra. Or, în cazul de faţă, fără a poseda probe, intuiesc o coaliţie monstruoasă între academic şi penal, punctul de intersecţie fiind banul. Pe scurt: cu cât mai bogat deţinutul, pe atât mai galonate persoanele dispuse să îi elibereze acte de bună purtare şi de integritate ştiinţifică.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Gata, modificat! :) Mulțumim.
  • Sorin Rusi Sorin Rusi
    Este airlinestravel.ro :) In rest, multumim!

Trimite un comentariu

sus