Skip to main content

BLOGOSFERĂ. „Detaliile şocante ale iresponsabilităţii noastre”, de Moise Guran, în topul distribuirilor pe Facebook

 
Moise Guran Digi 24
Moise Guran Digi 24
BLOGOSFERĂ. Postarea jurnalistului Moise Guran pe tema abuzurilor săvârşite asupra minorilor în România a fost joi, 21 ianuarie, între cele mai distribuite pe Facebook.
Publicitate

„În încercarea de a înţelege acest grav fenomen din ţara noastră, m-am străduit să caut modele, am suprapus această harta peste cea a asistaţilor social, peste cea a şomerilor, peste cea a nivelului de trăi şi mi-am dat seama că greşesc undeva. Nu mi-a rezultat niciun model.”, scrie Moise Guran.

Şi un text de pe blogurile Adevărul semnat de Liviu Avram este printre cele mai distribuite. „Un lucru bine făcut: Iohannis n-a vrut să se facă de râs şi exact asta a reuşit” este textul semnat de Avram, redactor-şef adjunct la Adevărul.

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Biziday.ro, “Detaliile şocante ale iresponsabilităţii noastre”, - 1.300 share-uri pe Facebook.

Din postare:

„Hotărât să duc mai departe dezbaterea despre abuzurile săvârşite asupra copiilor în România, m-am apucat să caut date, studii, referate. Rezultatele la care am ajuns sunt pur şi simplu şocante, aşa că în rândurile următoare vă voi explica şi cum am ajuns la ele.”

2. Bloguri Adevarul, “Un lucru bine făcut: Iohannis n-a vrut să se facă de râs şi exact asta a reuşit”, de Liviu Avram - 212 share-uri pe Facebook.

Din postare:

„Curtea Constituţională a decis că pensiile speciale ale aleşilor locali sunt neconstituţionale. Deci premierul Cioloş a avut dreptate să o atace. Deci preşedintele Iohannis nu a avut dreptate atunci când a refuzat să atace legea privind pensiile speciale ale parlamentarilor, pe motiv că „nu vrea să se facă de râs“. Deci s-a făcut.”

3. tolo.ro, “Avocatul unuia dintre pompierii de la „Colectiv” a demisionat pentru că ”judecătorii ţin cont doar de varianta DNA!”, de Mirela Neag si Catalin Tolontan, , 121 share-uri pe Facebook.

Din postare:

„Avocatul Marius Cehan şi-a anunţat clienta, căpitanul de pompieri Antonina Radu, şi pe familia acesteia, că nu mai poate continua să o reprezinte. ”A fost sincer cu noi, ne-a zis că nu poate să accepte să vadă cum judecătorul nu-i acceptă nici un argument şi, în schimb, ia în braţe toate acuzele procurorilor”, povesteşte unul dintre cei care au asistat la discuţia rezilierii.”

4. Razvanbb.ro, “Deconectează-te de telefon!”, - 88 share-uri pe Facebook.

Din postare

„Uite ce-ţi propun: Dezactivează-ţi notificările pentru Facebook şi Facebook Messenger de pe telefon. Prietenii apropiaţi au numărul vostru de telefon şi vă pot contacta pe whatsapp, telefon sau SMS. Când eşti la computer şi ai facebook-ul deschis înseamnă că ai timp să citeşti ce mai fac prietenii tăi şi să le şi răspunzi la mesaje.”

5. imperatortravel.ro, “Blue Air a incarcat biletele de Lisabona in sistemul de rezervari. Preturi de la 33 euro (one way)”, - 80 share-uri pe Facebook.

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
Facebrands logo

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus